Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bakaniliğa Itiraz Edelim Mi ? (isteğimiz dışında alanımızı değiştirdiği için)

Tepki Skoru
0
:congratulationscut4 selam arkadaşlar hizmetiçi seminerde bu branşlarla ilgili konuyu okulönc.genel müd.remzi inanlı ile görüştüm artık dedi herkes mezun olduğu braşa göre atayacağız çünkü okulöcesi ile çocuk gelişimi ders farklarının olduğu bunda problem çıktığını söyledi okulöncesi öğretmenlerinin sadece okulöncesi kurumlarına çocuk gelişim mezunlar ise lise ve okulöncesi kurumlarına atanacaklarını söyledi. şunda bakanlık herkesin atama branşını mezun olduğu bölüme göre değiştireceklerini onuda 2.dönem ilsisden atama branşına bakarsanız görürsünüz arkadaşalar bence arkadaşlar buna itiraz edelim niye derseniz bir kere bizim lisede ders vereceğimiz bölüm var o zaman bu kurumlardada çalışma hakkımız var bize sormadan karar namemizde değişiklik yapıyorlar atamada bize açmıyorlar herkesten bakanlığa şikayet dilekçesi yazmanızı istiyorum herkes hakkını arasın biz birlite olmazsak koyun gibi nereye sürerlerse oraya gideriz.karar namelerizin tekrar okulöncesi ve çocuk gelişimi yazmasını isteyelim mi ?

Tepki Skoru
0
Hakılısın arkadaşım.yoksa bu gidişle 65 yaşına kadar anasınıfı öğretmenliği yaparız.tabi o zamana kadar enerjimiz kalırsa.

Tepki Skoru
0
Bu konudan yeni haberim oldu.Okulöncesi genel müdürlüğünün sitesinde bir açıklama göremedim.kararnamemde okulöncesi ve çocuk gelişimi öğretmeni olarak atandım.Kazanılmış hakkımın elimden alınmasını istemem.Bu konu hakkında ve yapabileceklerimiz hakkında birbirimizi haberdar edelim.

Tepki Skoru
0
bende bu duruma çok üzüldüm ne yapılabilirse birlikte haraket edelim ama üniversitede liseile ilgili derslerin eğitiminide aldık

Tepki Skoru
0
alan değişikliği sınavları oluyormu o sınavlara kimler girebiliyor bilginiz varmı

Tepki Skoru
0
evet esma sana katıılyorum haklısın bızde bişiler yapalım bı hak verıolar bı cekıolar nası bı iş buya

Tepki Skoru
1
kesinlikle bu işin peşini bırakmamalıyız teşekkürler hocam...

Tepki Skoru
0
ben bu yazıyı ocak ayında yazdığımda kimseden ses çıkmıyordu şubatta karar nameler gelince yeni mi aklınıza itiraz etmek düştü geç kaldık bu vakitten sonra birşey olmaz.

Tepki Skoru
0
sizin dediğiniz yazı (ocak ayında) sadece kıztekniğe bağlı olan okullara geldi geçen hafta gelmiş olan yazı ise ilk öğretmlere gelmiş meslek lisesindeym benm okuluma gelmedi ocak ayındAKİNE BAŞVURDUM AMA geçen hafta gelen yazı bize ulaşmadı yani ortada bir beraberlik olacak durum yoktu

Tepki Skoru
0
Bende iki gün önce öğrendim. Çok üzüldüm. Bir türlü meslek lisesine geçiş yapamadım. Diğer öğretmenlere yapıldığı gibi bizede sorsalardı keşke.Liseyemi geçmek istiyorsun yada ilkökğretimde mi kalmak istiyorsun diye.Ayrıca öğrenme şeklimde kötüydü. Bana 'sizin tayininizi kendi okulunuza yaptık kararnamenizde bugün yarın gelir' dediler.Branş değişikliği yaparak geçmek daha zor olacak.

Tepki Skoru
0
Yazmayı unutmuşum.Bize bir yazı daha geldi.O da kesinlikle bu konu ile ilgili olarak Milli Eğitim e dilekçe gönderilmemesi ile ilgiliydi.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu konu ile ilgili mahkemeye başvuran varmı yada şu an ki durumunuz nedir yazarsanız memnun olurum.

Tepki Skoru
0
bu konuya eğitim sen ve Türk eğitim sen dava açtı ama bireysel olarakta dava açan arkadaşlarımız var.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar;biz Mesleki Eğitim Fakültesi Anaokulu Öğretmenliği mezunları olarak şunu dile getiriyoruz: Biz Eğitim Fakültesi mezunu değiliz,Mesleki Eğitim Fakültesi mezunuyuz ve Çocuk Gelişimi dersleri de aldık.Meslek liselerinde de çalışmamız en doğal hakkımız.Dolayısıyla atama kararnamemizde ilk olarak bize verilen 'Okul Öncesi/Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği' bizim kazanılmış hakkımızdır.Bu sebeple Milli Eğitim Bakanlığı-Personel Genel Müdürlüğüne konu ile ilgili atacağımız her mail bizim için bir umut ışığı olacaktır.Nitekim bizimle aynı durumda olan,atama alanı 'Bilgisayar/Elektronik' öğretmenliği olan meslekdaşlarımızda şubat ayı alan değişikliği madurlarından olmuştur.Fakat bu bölüm çıkışlılar atama kararnamesi 'Bilgisayar Teknolojileri ve Elektronik öğretmenliği' olmasına rağmen ilköğretimde çalışmak durumunda bırakılmış ve Personel Genel Müdürlüğüne yağan onlarca mail sonucunda haklarını geri kazanmışlardır.(Çalıştığım okulda bu madurluğu birebir yaşayan arkadaşım mevcut).Bu sebeple bizlerde yapabiliyorsak bakanlık adına haklarımızı geri açabilmek için dava açalım, ya da en azından Personel Genel Müdürlüğüne mail göndermek suretiyle hakkımızı arayalım. Lütfen elimizi taşın altına koyalım ve birlik olalım,kalabalık olduğumuz müddetçe ses getirebiliriz..Saygılarımla..

Tepki Skoru
0
ben çocuk gelişimi mezunu olmama rağmen ilköğretimde çalıştığım için atama kararnamem okulöncesi olarak değiştirildi. Bu konuda ne yapıldığını araştırdım. Eğitim Sen bu konudaki magduriyetlerin giderilmesi ile ilgili dava açtı. Sonuçlanmasını bekliyorum.

Tepki Skoru
0
mebgüneşi bende senin gibi çocuk gelişimi mezunuyum fakat bagımsızda görev yapıyorum milli egitimden gelen emre göre okul öncesi diye başlatın demişler ve öylede başlatıldım ama il içi tayin döneminde kız meslegi isticektim şimdi ne olacak bilgin varmı

Tepki Skoru
0
MebgÜneŞİ Bende Ayni Durumdayim BİrÇok ArkadaŞim Gİbİ Dava SonuÇlaninca Burdan Duyurursan Sevİnİrİm

Tepki Skoru
0
Biz yaptık arkadaşım ama gerekçe olarak çok abuk subuk şeyler neden gösterildi ve artı gerekçemiz kabul edilmedi.Sonuçta itiraz etsen de umursayan yok herzamanki gibi.

Tepki Skoru
0
benim kararnamem çocuk gelişimi olarak değişmiş ilsisimde. ben ilköğretimdeyim
seneye beni liseye verme durumları olurmu acaba. liselerdede fazla kadro açığı olmuyo genelde. ne yani açıktamı kalıcam. biriside çıkıp tam bi açıklamaa yapmadı.

Tepki Skoru
1
mebgüneşi bende senin gibi çocuk gelişimi mezunuyum fakat bagımsızda görev yapıyorum milli egitimden gelen emre göre okul öncesi diye başlatın demişler ve öylede başlatıldım ama il içi tayin döneminde kız meslegi isticektim şimdi ne olacak bilgin varmı

ben de kml ye istedim tayinimi ama bu branş değişikliği safsatasından dolayı beni okulöncesi bölümüne yani uygulama anasınıfında sırada göstermiş liseye atananların arasında bile yer vermemiş ilgili kişiler...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle