Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bakan Hanım'ın dediğine göre okul öncesi kontenjanı yine fazla olacak...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar neden bu kadar garibinize gidiyo ki anlamadım.Atamalar tarihimiz yoldan geçene sınıf öğrt. kimliği verilmiş,21 ile kadrolu atanma hakkı almış rehberlikçiyle doluyken üstelik...Birileri bizimle 'Kağıda adını yazmayı becerebileni atıcaklar,yaz bakim adını...' diye dalga geçerken bişey olmuyo da;bütün arkadaşlarım atanırsa mı olan oluyo. Bakanımız ilk sırada bizi söyledi,birkaç yıl da bu böyle gidecek anlaşılan.durum bu...Benim Hala Umudum ÇOOOOKKKK.....ADINI YAZANI ALCAKLAR ARKADAŞIM....

Tepki Skoru
0
inşallah arkadaşım düşük bile olsa puanımız sonuçta ne zorluklarla alındı o diplomalar kesinlikle yüksek puan alanla düşük puan alan eşittir bence sadece sıralamaya koyor puanlar bunun aksini düşünenlerönce herkesin yaşam koşullarının eşit olmadıgını maddi manevi sorunları medeni halleri hesaba katıp birazda vicdan ekleyip düşünmeli

Tepki Skoru
0
Bellİ mİ olur burasi tÜrkİye dÜŞer mİ dÜŞer ama benİm gİbİ Şansizsaniz gÖkten taŞ yagsa baŞiniza dÜŞmez

Tepki Skoru
0
30 pauan alanları okullarda üç kuruşa çalıştırıyorda neden almasın bence tüm emek verenlerin hakkı sonuçta kpss bize yatkın değil

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende dinledim nımet cbukcuyu.AMA HEPSİNİ DEĞİL TABİ.OKULÖNCESİNDEN PEK BAHSETMEDİ GİBİ.41 BİN ÖĞRETMENİN 1000 TANESİ ENGELLİLER ÖĞRETMENLİĞİ OLACAK DEDİ.OKUL ÖNCESİNDEN BAHSETMEDİ.YADA BANA ÖYLE GELDİ.YETRKİ BEN YANILAYIM :):)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle