Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bakan ÇubukÇu zorunlu 25 İlİn valİsİyle toplanti yapacak sayilar bellİ olacak miŞ bug

Tepki Skoru
0
Haberİ olan varmi arkadaŞlar cevap yazin ya ÇatlacaĞim

Tepki Skoru
0
Eminmisiniz arkadaşlar sayılar şimdiden belli olur mu ki

Tepki Skoru
0
arkadaşlar emin misiniz,kontenjanlar bugün belli olacak mı.Lütfen bi duyum alırsanız paylaşalım.

Tepki Skoru
0
sadece okul öncesi eğitimin mecburi olacağı illerin valileri ile toplantı yapıcak kontejanlarla bi ilgisi yok.

Tepki Skoru
0
Evet arkadaşlar bilgisi olan yazsın lütfen. Sadece toplantı yapılacak diyor.

Tepki Skoru
0
arkadaslar dersanedki hocam pdreci 15000 anasınıfı alınacakmıs dedi ve dersaneye gelmeyin evinizde yatın diyor cok kesin bir sekilde allahım yardım kullarına

Tepki Skoru
0
arkadaslar dersanedki hocam pdreci 15000 anasınıfı alınacakmıs dedi ve dersaneye gelmeyin evinizde yatın diyor cok kesin bir sekilde allahım yardım kullarına
ya arkadaşlar keşke öyle olsa ama fazla hayalperestliğe kapılmayalım derim ben,sonu hüsran olur diye korkuyorum,hep ümitlendik ümitlendik biyerelerde muhakkak bi aksaklık çıktı,yılan hikayesine döndü bu okulöncesi atamaları,keşke 15 bin alım olsa ama bu dersane hocaları nasıl bu tahminde bulunuyolar,onlar mı belirliyormuş kontenjanı,valla nimet çubukcunun sağı soğu belli olmuyor bi gün bişey diyor öbür gün tam aksini söylüyor,nimet hanım çıkıp 15 bin okulöncesi alınacak diye resmi açıklama yapmadan ben kimseye inanamıyorum,çünkü hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum,varmı hani bir resmi açıklama,varsa biz ona inanalım

Tepki Skoru
0
valla bende okulöncesi arkadaşıma katılıyorum bizim puanlarımız aynı ve çok hayal kırıklığı yaşadık bir gün söylediği öbür gün söylediğini tutmuyor nimet çubukçunun kadrolu alım yaptığı sürece atanmak çok zor yada yüksek puan alıp garanti olacak yüksek puan almanında garntisi yok allahım hepimize atanmayı nasip etsin inşallah

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar tahminde bulunmak çok zor evet alım çok olacak ama dersaneye gelmeyin eve gidip yatın demekle olmaz ki .Az çalışırız az puanla sözleşmeli istemediğimiz uzak yerler olur,çok çalışırız kadrolu evimizin dibindeki okullar okul. Yapacağımız tek şey çalışmak ve yüksek puan alıp istediğimiz yere atanmak. Devlet bu bir dediği bir dediğini tutmuyor. Bir an önce atanmamız gerekiyor.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle