Kukla sahnesinde ya da görünmeyeceğiniz bir sahne ayarlayın masa kapı örtüler kullanabilirsiniz. Hikaye kahramanlarının kuklalarını hazırlayın ben karışık yapıyorum el, kuklası, çomak, parmak... sonra da anlatıyorsunuz en sonunda şarkıyı söyleyince güzel oluyor. Çocuklara da anlattırıyorum, şarkıyı da öğrenmiş oluyoruz. Kolay gelsin.çok güzel bi hikaye nasıl anlataım yaptığınız açıklarmısınız ilk defa yapıcamda nasıl bi yöntem izlemeliyim hiç bir fikrim yok ssaassrrre
teşekkür ederim :36_15_4: bu haftaki uygulamamda kullanmayı düşünüyorumKukla sahnesinde ya da görünmeyeceğiniz bir sahne ayarlayın masa kapı örtüler kullanabilirsiniz. Hikaye kahramanlarının kuklalarını hazırlayın ben karışık yapıyorum el, kuklası, çomak, parmak... sonra da anlatıyorsunuz en sonunda şarkıyı söyleyince güzel oluyor. Çocuklara da anlattırıyorum, şarkıyı da öğrenmiş oluyoruz. Kolay gelsin.
Rica ederimteşekkürler![]()
Rica ederim...kuş sesleri şarkısının melodisi çocuk şarkılarını paylaşalım bölümünde paylaşılmıştı ordan bulabilirsiniz.çok tesekkurler... yalnız hıkayenın sonundaki şarkının ritmini ,melodisıni bılmıyorum bana yardımcı olun ltfn.çünkü 5gün sonra paylaşımınızı uygulamak ıstıyorum sınıfta.. tekrar tesekk.yardımınızı beklıyorum