sınıfımda plastik sandalyeler var.çocuklar oturdukları zaman ileri geri sallanıyolar,bu şekilde okul açıldığından beri beş sandalye kırdılar.üçünü tayyib kırdı.bende sabredemeyip"bundan sonra sandalye kıran olursa onun babası bize sandalye alacak" dedim.bir gün hikaye saatinde (onların hizasında olmak için küçük sandalyeye oturuyorum) benim oturduğum sandalye kırıldı.tayyib atıldı "öğretmenim babana söyle sınıfımıza sandalye getirsin" demez mi...
kızılay haftasında kızılayla ilgili drama yapıyoruz.önce deprem olacak sonra kızılay çalışanları yardım edecek.deprem oldu,çocuklar minderlerden betonların altında kaldı bende kurtarıcıyım minderi tek elimle alıp attım.sınıfımın afacanı atakan "öğretmenim ne kadar kuvvetlisin betonu tuttuğun gibi fırlattın " dedi.
kızılay haftasında kızılayla ilgili drama yapıyoruz.önce deprem olacak sonra kızılay çalışanları yardım edecek.deprem oldu,çocuklar minderlerden betonların altında kaldı bende kurtarıcıyım minderi tek elimle alıp attım.sınıfımın afacanı atakan "öğretmenim ne kadar kuvvetlisin betonu tuttuğun gibi fırlattın " dedi.