Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

AYOP diploma sergisi!! Lütfen destekk!!

Tepki Skoru
0
DİPLOMA SERGİSİ AYOP
AYÖP- Ankara olarak, önümüzdeki hafta Ankara Yüksel Caddesinde ataması yapılmayan öğretmenlerin diplomalarından oluşan bir sokak sergisi açılacaktır. Tüm ataması yapılmayan öğretmen arkadaşlardan renkli diploma fotokopilerini aşağıdaki mail adresinden kısa sürede bizlere ulaştırmalarını rica ediyoruz.

Saygılar...

Mail adresi: ayopankara@hotmail.com

etkinlikler sizlerin katılımyla anlam taşır arkadaşlar...

arkadaşlar lütfen sitemizi de takip edin

AYÖP | Ataması Yapılmayan Öğretmenler Platfomu Ankara 'da olan arkadaşlar faaliyetlere katılım sağlayınız.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar buraya da katılalım, ne kadar çok diploma olursa haber değeri de o kadar yüksek olur. Diplomalarımızı tarayıcıdan geçiremiyorsak bile fotoğraf makinesi ile çekip gönderebiliriz.. Okulöncecilerin ne kadar duyarlı olduğunu gösterelim...

Tepki Skoru
0
arkadaşım nasıl yapacağımı bi anlatırmısın.fotoğrafı çektim şimdi nsaıl nerden yollanır anlatırsan yapabilirim

Tepki Skoru
0
arkadaşım nasıl yapacağımı bi anlatırmısın.fotoğrafı çektim şimdi nsaıl nerden yollanır anlatırsan yapabilirim
Yeliz hocam sağol, duyarlılığın için.. Çektiğin resmi bilgisayara atıp, yukarıda yazılan e-mail adresine göndereceksin..
Bunu da desteklemek gerek diye düşünmüştüm. Güzel bir eylem çünkü..

Tepki Skoru
0
neşe site yine problemli idi şimdi okudum yazdıklarını ben de hemen gönderiyorum bu bizler için bir umut haydi arkadaşlar nerdesiniz

Tepki Skoru
0
Teşekkürler Tuba hocam. Diplomalarımızı tarayıcıdan bilgisayara aktarıyoruz, eğer bunu yapamıyorsak fotoğraf makinesi ile çekip bilgisayara aktarıyoruz. Sonra diplomamızın resmini ayopankara@hotmail.comadresine gönderiyoruz. Hani msn'den dosya göndermek gibi..
hocam tşk.ederim.dün bir türlü siteye giremedim.bugün göndericem.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle