Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aynı sınıfı kullanıyoruz amaaaa....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar mrb.bizim anasınıfımızda ikili eğitim uygulanıyor ancak tek sınıf kullanıyoruz.ben bu siteden yararlanarak pek çok etkinlik yaptırıyorum öğrencilerime çokta eğleniyoruz bunları yaparken..ancak ertesi sabah sınıfa geldiğimizde yaptığımız etkinliklerin çoğu yırtılmış,yerlere atılmış oluyor..miniklerimde çok üzülüyorlar tabi..diğer öğretmenimiz bu konuda pek titiz davranmıyor..bende sınıfta kalıcı etkinlikler(duvar süsleri,mevcut grafiği,kavramlar,vs..) yapmak istemiyorum..öğlenci öğretmenimizle defalarca konuşmama rağmen bu sorunu çözemiyorum.ne yapabilirim..fikirlerinizi paylaşır mısınız..

Tepki Skoru
0
aaa işte bu çok sinir bozucu ve olmaması gerken bir durum.sizin adınıza çok üzüldüm hocam.gerçi defalarca konuştum demişsiniz ama siz gerçekten kararlı ve ciddi bir şekilde yine konuşun derim ben.sınıftaki kalıcı materyalleri köşeler kavramlar falan konuşun aranızda paylaşın ortak yapın belki o zaman kıymetli olur.Allah yardımcınız olsun sabırlar diliyorum

Tepki Skoru
0
aaa işte bu çok sinir bozucu ve olmaması gerken bir durum.sizin adınıza çok üzüldüm hocam.gerçi defalarca konuştum demişsiniz ama siz gerçekten kararlı ve ciddi bir şekilde yine konuşun derim ben.sınıftaki kalıcı materyalleri köşeler kavramlar falan konuşun aranızda paylaşın ortak yapın belki o zaman kıymetli olur.Allah yardımcınız olsun sabırlar diliyorum
esma öğretmenim haklısın gerçekten çok sinir bozucu..teşekkür ederim yardımın için ama o kadar çok konuştum ki..bu arada sınıf içi bazı şeyleri paylaşın demişsin..arkadaş buna lüzum görmüyormuş..........

Tepki Skoru
0
Hımmm uyumsuz bir arkadaş anlaşılan. Şöyle yapabilirsiniz;

Eğer konuştuğunuzda bu sorunu çözemiyorsanız öncelikle kendinize yer türetin. Bende geçen yıl aynı sorunu yaşadım. İlköğretimdeyseniz her türlü duvarı kullanabiliriniz. Ben öyle yapıyordum çokta güzel oluyordu. Hem veli görüyor hem çocuk hemde kimse üzülmemiş oluyor. Pano yok diyorsanızda bulduğunuz her yere yapıştırın derim. Bu alternatif değil diyorsanız benim için bunu okul müdürünüzle görüşün ve o da öğretmenle gereken konuşmayı yapacaktır. Yani işin tıkandığı noktada üstünüz araya girmeli. Hoş şeyler değil bunlar. Ben,sen,obiz,siz,onlar nasıl itina ve özen gösteriyorsa herkes göstermeli...

Saygılarımla
hocam geçen yıl duvarların büyük bir kısmını kullandım zaten...bu yıl için çıkartıp yeniden mi yapsam acaba diyorum..bişey söyleyim mi idare öğretmen arkadaşan çekiniyor biraz..halbuki ben sınıfım cıvıl cıvıl olsun istiyorum...ooff..oofff

Tepki Skoru
0
Arkadaşım gerçekten sinir bozucu inan ki anlamakta zorluk çekiyorum çünkü bu insanlar eğitimci öyle değil mi ?Böyle küçük şeylerle uğraşmaktan eminim eğitime zamanları kalmıyordur.Sen konuşmaktan vazgeçme belki zamanla düzelir olmadı duvarları paylaşabilirsiniz yada müdür ayrı pano yaptırsın ve ağırlığını koysun.Asıl gerçek hep sınıflarımızı paylaşmak zorunda olmamız.İnşallah çözüm bulursun.Kolay gelsin.

Tepki Skoru
1
yazık yaa hepimiz bir amaç için burdayız ne olur sanki ortak paylaşımlar olsa
defalarca konuşmuşsun bence de duvarları ayırın allah kolaylık versin

Tepki Skoru
0
Arkadaşım gerçekten sinir bozucu inan ki anlamakta zorluk çekiyorum çünkü bu insanlar eğitimci öyle değil mi ?Böyle küçük şeylerle uğraşmaktan eminim eğitime zamanları kalmıyordur.Sen konuşmaktan vazgeçme belki zamanla düzelir olmadı duvarları paylaşabilirsiniz yada müdür ayrı pano yaptırsın ve ağırlığını koysun.Asıl gerçek hep sınıflarımızı paylaşmak zorunda olmamız.İnşallah çözüm bulursun.Kolay gelsin.
söylediklerinde haklısın neclacım ama herkes senin,benim,bizim gibi önem vermiyor bu işe..gerçekten sınıfta tam performans gösteremiyorum..teşekkürler canım..

Tepki Skoru
0
yazık yaa hepimiz bir amaç için burdayız ne olur sanki ortak paylaşımlar olsa
defalarca konuşmuşsun bence de duvarları ayırın allah kolaylık versin
canım sağolasın..peki doldurduğum duvarları sonra çıkartıp etkinliklerimi yeniden mi yapıyım..sonuçta küçük küçük iki duvar benim olabilir duvarları ayırırsak..onlarında yarısını dolaplar kapatmış zaten..arkadaşlar fikirlerinize çok ihtiyacım var.. gerçekten çok üzülüyorum bu duruma..

Tepki Skoru
0
semanur duvarın birine sabit devamlı olması gerekenleri asarsın diğerinede günlük etkinliklerini onları değiştirirsin valla canım gerçekten kolay gelsin sen rahatla biraz zamanla herşeyi yoluna koyarsın. En azından sevimli öğrencilerin için.

Tepki Skoru
0
ya hocam yanlış anlamadıysam idarenin diğer arkadaştan çekindiğini yazmışsınız.nasıl olur böyle birşey ya?çok saçma.sonuçta orası bir okul dışarda herkes birbirine istediği gibi davranır ama okul sınırları için de herkes görevlerini yerine getirmek zorunda.siz konuşmuşsunuz gerçi artık yapacak tek şey müdürünüzle ve o arkadaşınızla birlikte konuşmak ve bir karara varmak.kendi yapmıyorsa bıraksın siz rahatça davranın madem.Allah yardımcınız olsun.iyi haberlerinizi bekliyoruz

Tepki Skoru
0
ya hocam yanlış anlamadıysam idarenin diğer arkadaştan çekindiğini yazmışsınız.nasıl olur böyle birşey ya?çok saçma.sonuçta orası bir okul dışarda herkes birbirine istediği gibi davranır ama okul sınırları için de herkes görevlerini yerine getirmek zorunda.siz konuşmuşsunuz gerçi artık yapacak tek şey müdürünüzle ve o arkadaşınızla birlikte konuşmak ve bir karara varmak.kendi yapmıyorsa bıraksın siz rahatça davranın madem.Allah yardımcınız olsun.iyi haberlerinizi bekliyoruz
doğru anlamışsın esmacım idare çekiiniyor öğretmenimizden..yaptığımız etkinlikerimiz bıraktığımız gibi kalsa yapmaya devam edeceğiz ama maalesef kalmıyor..yardımlarınız ve desteğiniz için çok teşekkürler..

Tepki Skoru
0
semanur duvarın birine sabit devamlı olması gerekenleri asarsın diğerinede günlük etkinliklerini onları değiştirirsin valla canım gerçekten kolay gelsin sen rahatla biraz zamanla herşeyi yoluna koyarsın. En azından sevimli öğrencilerin için.
aa bak bu hiç aklıma gelmemişti..teşekkürler necla hocam..inşallah herşey yoluna girer..

Tepki Skoru
0
arkadaşım bizde ikili eğitim yapıyoruz ancak öğretmenin hatası daha dikkatli olmalı((

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle