Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aynı dili konuşmuyoruz

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ben şırnakta yeni göreve başladım ve öğrencilerim 4 yaş grubu ve hiç türkçe bilmiyolar. iki dil bir bavul filmindeki gibi bu sene sadece türkçe öğretebilicem galiba. Proğram, etkinlik falan hak getire. Bol bol konuşuyorum, söylediklerimi tekrar ettiriyorum,bazen işaret dili ile anlaşıyoruz. Benim durumumda olan varmı acaba.Ne gibi bi yol izlemeliyim,yardımcı olursanız sevinirim.

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
hocam hakikaten zor bir durum eşim de mardinde görev yaptı türkçe öğretmeni size ilk tavsiyesi kesinlikle kürtçe konuşmamamanız...

Tepki Skoru
0
benm görev yaptığm okulda da öyle ama ben onlarla hç kürtçe konuşmadığm içn türkçeyi çözmeye bşladılar bu onlarla 4. haftamız ama türkçe konşmaya bşladılar ve bu yüzdn çok mutlu oldum darısı başına arkadaşım :)

Tepki Skoru
0
Çalışmalrınızda başarılar dilerim hocam. İşiniz bizlere göre biraz daha daha ağır ama altından kalkılamayacak bir durum değil. Siz onlara Bu yılı Türkçeyi öğretmekle geçirin.

Tepki Skoru
0
benim yeni bir öğrencim geldi.rusça konuşuyor.türkçe anlıyor ama konuşamıyor.söylediklerinden hiçbişey anlamıyorum.benim anlamadığımı gördüğü için de çok üzülüyor..teker teker kelime öğretiyorm..ailesine de evde sadece türkçe konuşun çocuk alışana kadar dedim..sağolsunlar kırmadılar..artık öğretmenim ,tamam,teşekkür ederim diyebiliyor..çok mutluyum:))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle