Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aydından selamlarr...

Tepki Skoru
0
bende aranıza yeni katıldım ve bu siteyi çok sevdim her gün bu siteye girmeden edemiyorum merak ediyorum acaba güzel şeyler var mı diye.bende aydında karacasu anaokulunda bir yıldır görev yapıyorum.sizleri aydınada bekliyorum...

Tepki Skoru
1
Aramıza hoş geldiniz...Başarılar dilerimm...

Tepki Skoru
0
hocam hoşgeldiniz:) 3 gün sonra Aydın'dayım inşallah;):)

Tepki Skoru
0
bende tekrar teşekkür ederim beklerim aydına hepinizi ama 3gün sonra gelecek olan arkadaş şu an aydında değilim malesef:)okullar açıldığında hepinizi beklerim

Tepki Skoru
0
merhaba hoşgeldiniz..bende aranıza yeni katıldım..Bende Aydın'da okuyacağım okulöncesi öğretmenliğini çok merak ediyorum oraları..

Tepki Skoru
0
merhab ben bu yılk ılk kez anasınıfı okutucam ve izmirde çok iyi bir kolejde başlıyorum.ama korkuyorum ilk gün çocuklara nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyorum lütfen bana yardımcı olun.onları nasıl karşılamalıyım ailelere nasıl davranmalıyımm..inanın çok heyecanlıyım ve korkuyorumm yanlış bir şey yapmak istemiyorumm.şimdiden teşekkür ederimm

Tepki Skoru
0
çok sevindm canım hayırlı olsun aydın çok güzel sakın bi yer beğeneceğini düşünüyorum.bir ihtiyacın olursa yada merak ettiklerin hakkında sana yardımcı olabilirim.kıb:)

Tepki Skoru
0
hocam hoşgeldiniz, aydın merkez lokantasına mutlaka uğrayın afiyet olsun:) efeler diyarına selamlar

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle