Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aydında-İzmirde Usta Öğretici Semineri

Tepki Skoru
0
arkadaslar ben aydınlıyım..yeni uyeyim bazı konularda bilgim yok forum hakkında...bu yıl 4. sınıf ogrencisi olacam..aydında usta ogreticilik semineri acılmıyormus..izmirde olup da acılıp acılmayacagını bilen varsa bana yardım cı olabilir mi..tarihi ne zaman bilen varmı?.

Tepki Skoru
0
arkadaslar ben aydınlıyım..yeni uyeyim bazı konularda bilgim yok forum hakkında...bu yıl 4. sınıf ogrencisi olacam..aydında usta ogreticilik semineri acılmıyormus..izmirde olup da acılıp acılmayacagını bilen varsa bana yardım cı olabilir mi..tarihi ne zaman bilen varmı?.
canım izmirde açılıp aılmayacağı henüz belli değil.eğer açılacak olursa formun bu bölümünden arkadaşlarla paylaşıyoruz.sende seminerleri buradan takip edebilir tarihlerini öğrenebilirsin.aramıza hoşgeldin:)

Tepki Skoru
0
sagolun ilginiz icin..kuralları goremedim google da aratırken direk bu sayfa cıktı....cok moralim bozulmustu aydında acılmayacagını duyunca iyi gelecek bir habere ihtiyacım vardı....hemen uye olup ogrenmek istedim...tesadufen buldum burayı ama bundan sonra buralarda olacagım....

Tepki Skoru
0
sagolun ilginiz icin..kuralları goremedim google da aratırken direk bu sayfa cıktı....cok moralim bozulmustu aydında acılmayacagını duyunca iyi gelecek bir habere ihtiyacım vardı....hemen uye olup ogrenmek istedim...tesadufen buldum burayı ama bundan sonra buralarda olacagım....
bence buralarda ol.işine yarayacak bir çok bilgi var.paylaşımlarda da bulunabilirsin:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle