Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aydin' semİner İÇİn beklİyoruz lÜtfen dİyenler

Tepki Skoru
0
en uygun zamanda Aydın semineri düzenleyeceğiz bekleyiniz:))
Ne semineri arkadaş bu, okul öncesinde atama bekleyenler atandıda başka branşlara sertifika vererek açıkları tamamlamakmı kaldı.Bu yaptığınız atama bekleyenlerin önünü kesmek hakkını yemektir.
Arkadaşlar böyle olursa, her önüne gelen sertifika alırsa atama bekleyen diplamalılar daha çokkkk atama bekler.
50-100 TL sertifika parası alacağız diye atama bekleyenlerin önünü kesmeyin lütfen.

Tepki Skoru
0
siz sanırım "bizi" takip etmiyorsunuz ve etmediğiniz gibi de hiçbir bilginiz olmadan atıp tutuyorsunuz.Bizler de okul öncesi öğretmenleriyiz ve sizin bahsettiğiniz uygulamaya karşı başlattığımız mücadelelerimiz var.Önemli olan her tür konuda birbirimize destek olmak ve paylaşmaksa lütfen siz de bize destek olun ha değilse asıl siz bizim önümüzü kesmeyin zira bilmeden konuşanlar en son ihtiyacımız olanlardır!

Tepki Skoru
0
siz sanırım "bizi" takip etmiyorsunuz ve etmediğiniz gibi de hiçbir bilginiz olmadan atıp tutuyorsunuz.Bizler de okul öncesi öğretmenleriyiz ve sizin bahsettiğiniz uygulamaya karşı başlattığımız mücadelelerimiz var.Önemli olan her tür konuda birbirimize destek olmak ve paylaşmaksa lütfen siz de bize destek olun ha değilse asıl siz bizim önümüzü kesmeyin zira bilmeden konuşanlar en son ihtiyacımız olanlardır!
Lütfen bana söylermisiniz bu seminerlerinizin amacı ne? Seminer sonunda kimlere sertifika veriyorsunuz ve bu sertifikaları verme amacınız ne ?Aynı zamanda bu sertifikaları alanların sertifikadan beklentisi ne ? Hangi amaçla bu sertifikaları almak istiyorlar? Nerede ve hangi amaçla işlerine yarayacak bu sertifika? Hayrına yapmıyorsunuz bu seminerleri sanırım. Bu seminerlerin okul öncesi eğitimin önemini halka anlatmak amacıyla yapıldığını sanmıyorum.

Tepki Skoru
0
işte bütün bu merak ettiğiniz soruların cevapları zaten seminerlerle ilgili sayfalarımızda vardır, siz bunları okumamışsınız bile neye kime neden tepki gösteriyorsunuz anlamış değilim! Hayrına kimse seminer vermiyor inanın verseler keşke biz de hayrına sunsak yani bu bir. ikincisi ise katılanların amaçları bilgi ve deneyimlerine bilgi ve deneyim katmak! Bence siz her neye kızmışsanız burası ne yeri ne de seviyesi! tanımıyorsanız "biz"i önce tanımaya çalışmalısınız, ha istemiyorsanız bu sayfaya nasıl girdiyseniz çıkmasını biliyorsunuzdur sanırım!

Tepki Skoru
0
Lütfen bana söylermisiniz bu seminerlerinizin amacı ne? Seminer sonunda kimlere sertifika veriyorsunuz ve bu sertifikaları verme amacınız ne ?Aynı zamanda bu sertifikaları alanların sertifikadan beklentisi ne ? Hangi amaçla bu sertifikaları almak istiyorlar? Nerede ve hangi amaçla işlerine yarayacak bu sertifika? Hayrına yapmıyorsunuz bu seminerleri sanırım. Bu seminerlerin okul öncesi eğitimin önemini halka anlatmak amacıyla yapıldığını sanmıyorum.
halka hayrına yapılan seminerler değil tabiki ama ben atandığım halde seminer bekliyorum çünkü daha önce gittim ve hem eğlendim hem öğrendim, insan kendini geliştirmek amaçlı gider seminerlere sertifika uğruna değil.ha sertifika için gelen varsa şayet o sertifikalarla ancak özelde çalışır zaten ayrıca da oraya gelenlerin hepsi okul önceci...siz kimi neyi suçluyorsunuz burada kimse kimsenin hakkını yemiyor herkes birbirine yardım ediyor.esas hak yiyenlere gidin söyleyin bu sözleri...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle