- Tepki Skoru
- 0
En yakin zamanda olur İnŞallah
Ne semineri arkadaş bu, okul öncesinde atama bekleyenler atandıda başka branşlara sertifika vererek açıkları tamamlamakmı kaldı.Bu yaptığınız atama bekleyenlerin önünü kesmek hakkını yemektir.en uygun zamanda Aydın semineri düzenleyeceğiz bekleyiniz)
Lütfen bana söylermisiniz bu seminerlerinizin amacı ne? Seminer sonunda kimlere sertifika veriyorsunuz ve bu sertifikaları verme amacınız ne ?Aynı zamanda bu sertifikaları alanların sertifikadan beklentisi ne ? Hangi amaçla bu sertifikaları almak istiyorlar? Nerede ve hangi amaçla işlerine yarayacak bu sertifika? Hayrına yapmıyorsunuz bu seminerleri sanırım. Bu seminerlerin okul öncesi eğitimin önemini halka anlatmak amacıyla yapıldığını sanmıyorum.siz sanırım "bizi" takip etmiyorsunuz ve etmediğiniz gibi de hiçbir bilginiz olmadan atıp tutuyorsunuz.Bizler de okul öncesi öğretmenleriyiz ve sizin bahsettiğiniz uygulamaya karşı başlattığımız mücadelelerimiz var.Önemli olan her tür konuda birbirimize destek olmak ve paylaşmaksa lütfen siz de bize destek olun ha değilse asıl siz bizim önümüzü kesmeyin zira bilmeden konuşanlar en son ihtiyacımız olanlardır!
halka hayrına yapılan seminerler değil tabiki ama ben atandığım halde seminer bekliyorum çünkü daha önce gittim ve hem eğlendim hem öğrendim, insan kendini geliştirmek amaçlı gider seminerlere sertifika uğruna değil.ha sertifika için gelen varsa şayet o sertifikalarla ancak özelde çalışır zaten ayrıca da oraya gelenlerin hepsi okul önceci...siz kimi neyi suçluyorsunuz burada kimse kimsenin hakkını yemiyor herkes birbirine yardım ediyor.esas hak yiyenlere gidin söyleyin bu sözleri...Lütfen bana söylermisiniz bu seminerlerinizin amacı ne? Seminer sonunda kimlere sertifika veriyorsunuz ve bu sertifikaları verme amacınız ne ?Aynı zamanda bu sertifikaları alanların sertifikadan beklentisi ne ? Hangi amaçla bu sertifikaları almak istiyorlar? Nerede ve hangi amaçla işlerine yarayacak bu sertifika? Hayrına yapmıyorsunuz bu seminerleri sanırım. Bu seminerlerin okul öncesi eğitimin önemini halka anlatmak amacıyla yapıldığını sanmıyorum.