Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aydın/Koçarlı/Büyükdere Köyü Büyükdere İÖO

Tepki Skoru
0
okulda iki derslik var birinde 1-2-3 ler birleşik olarak okuyorlar. diğeri ise anasınıfı; fakat sınıf tamamen boş. boyasından başlayarak tüm materyalin sağlanması lazım. İlçe milli eğitiminden okulla köy muhtarının ilgilenmesini söylüyor. muhtar seçim hazırlığı için köyü yenileme çalışmalarında. çocuklara verilebilecek hiçbir şey yok. en kısa sürede maddi ve manevi destek bekliyoruz. nerden girilip nereden çıkılır akla da ihtiyacım var. ilk öğretmenliğim ve lisans mezunu bir usta öğreticiyim.

Tepki Skoru
0
okulda iki derslik var birinde 1-2-3 ler birleşik olarak okuyorlar. diğeri ise anasınıfı; fakat sınıf tamamen boş. boyasından başlayarak tüm materyalin sağlanması lazım. İlçe milli eğitiminden okulla köy muhtarının ilgilenmesini söylüyor. muhtar seçim hazırlığı için köyü yenileme çalışmalarında. çocuklara verilebilecek hiçbir şey yok. en kısa sürede maddi ve manevi destek bekliyoruz. nerden girilip nereden çıkılır akla da ihtiyacım var. ilk öğretmenliğim ve lisans mezunu bir usta öğreticiyim.
mrb. hocam öncelikle Allah yardımcınız olsun. ben de sizin gibi ilk öğretmenlik deneyimini o okulda yaşadım geçen sene ve çok iyi bir deneyim oldu.Ben de aynı sorunları yaşıyordum.Muhtar, ilçe milli eğitime;ilçe milli eğitim de muhtara yönlendiriyordu beni. sonuçta da elde var ''0'' tabii.Bana en faydası dokunanlar civar köy ve beldelerin müdürleri olmuştu.Size tavsiyem onlarla iyi irtibat kurmanız. Sobuca Köyü İÖO.müdürü Yunus Emre Hoca, Yeniköy İÖO Müdürü Davut Hoca ve Bıyıklı İÖO müdürü Ömer hoca size yakın. onlara her şeyi danışabilirsiniz.Ben onlar sayesinde hallettim birçok işimi

Tepki Skoru
1
İsminiz:
okul ismi: (il-ilçe belirterek)
okul tel : (alan kodu ile birlikte)
İhtiyaç :

Bu şekilde yazarsanız daha iyi olur.:):)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle