Merhaba 5 yıllık deneyimimi var sizinle çalışmak isterim fakat 15 aylık kızım var sizin için de sorun olmassa cv mi yollamak isterim.Özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirsiniz iyi çalışmalar...
Doğum Tarihi : 06/04/1981 Uyruğu : T.C. Medeni Hali : Evli Cinsiyet : Bayan Sürücü Belgesi : B Kendimi kişisel becerileri gelişmiş, takım çalışmasına rahatlıkla uyum sağlayabilen genç bir profesyonel olarak tanımlıyorum. Yenilikçi fikirlerim ve sorunlara yaklaşım tarzımla kurumunuza faydalı olacağımı düşünüyorum.
EĞİTİM BİLGİLERİ
1996-1999 İZMİR GAZİEMİR KIZ MESLEK LİSESİ ÇOCUK GELİŞİMİ
*KADROSUZ USTA ÖĞRETİCİ ORYANTASYON KURSU VE SEMİNERİ (26.09.2003) *OKUL ÖNCESİ EĞİTİMDE YARATICI EĞİTİMVE PROJE TABANLI EĞİTİMİN ÖNEMİ VE POROJE HAZIRLAMA SEMİNERİ (19.11.2006) *OKUL ÖNCESİNDE BEDEN DİLİ-ÖRÜNTÜLÜ VE UYGULAMA ÖRNEKLERİ-SINIF İÇİ ALANLARINDA RASYONEL KULLANIMI -OYUN YOLU İLE MATEMATİK ETKİNLİKLERİ SEMİNERİ (20.10.2007) * BİLGİSAYAR SELTİFİKASI (MEB ONAYLI) (09.03.2008) *İNGİLİZCE SELTİFİKASI (MEB ONAYLI) (20.04.2008) *OKUL ÖNCESİ EĞİTİM SEMPOZYUMU (10.10.2009) *OKUL ÖNCESİ MESLEKİ GELİŞİM SEMİNERİ (20.12.2009)
YABANCI DİL BİLGİSİ
İngilizce Okuma: ORTA Yazma: ORTA Konuşma: ORTA
BİLGİSAYAR BİLGİSİ
Kullandığım Programlar: Microsoft Office Programları (Word,Excel,Powerpoint vs… Hobiler : Grup Oyunları Oynamak , Kamp Yapmak, Seyahat Etmek,Sinema,Eğlence vs. YETENEKLERİM: MODERN DANS, FOKLÖR,DRAMA,TİYATRO VS…