Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Atanip gİtmemek...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar,kılavuzda şöyle bir yazı gördüm:
9.2. Göreve Ba​
şlamayanlar Hakkında Yapılacak İşlemler

Sözle​
şmeli öğretmen olarak görevlendirilmesi yapılanlardan başvurusunda belirtilen adrese 7201 sayılı Tebligat
Kanunu uyar
ınca tebligat yapıldığı hâlde yasal süre içinde (askerlik görevini yapanlar hariç) göreve başlamayanların
görevlendirme i
şlemi, 657 sayılı Kanunun 62 ve 63’üncü maddeleri gereğince iptal edilecektir. Bu durumda olanların,

görevlendirildikleri tarihten itibaren 1 y
ıl dolmadan yeniden sözleşmeli öğretmenlik için başvuruları kabul edilmeyecektir.

Yani atanıp gitmeyince kadrolu için başvuru yapılıyor mu??

Tepki Skoru
0
bende gitmeyeceğim bazen cezalr 6 ay oluyo biliyorum inş. altı aydır bu konuda bilgisi olan varsa bize yardımcı olsun ltfn

Tepki Skoru
0
arkadaşlar o zaman neden tercihlerinizde 26 ya evet dediniz?Bir çok arkadaşın kaderi ile oynadınız..

Tepki Skoru
0
Görevlendirilip başlamazsanız, görevlendirilme tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe yeniden öğretmenliğe başvurmazsınız..

Tepki Skoru
0
gitmek istemeyenler lütfen buraya yazmasın zaten bir çogumuz üzgün iyice sinirleri germeyin sırf egonuzu tatmin etmek için 26 yı işaretleyip sonrada dalga geçmeyin

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar ben 26 yı işaretlemedim ama 26 dan atandım hiç bir şekilde iptal edilemiyorda çok üzgünüm şırnak silopi ne yapmalıyım bilmiyorum

Tepki Skoru
0
bu nasıl bir çelişkidir.ardaşım girmeyeceksen neden işaretliyorsun 26 yı. sizin gibiler yüzünden kaç kişi atanamadı. kaç kişinin vebalini alıyorsunuz?

Tepki Skoru
0
ataması yapılıp da gitmeyenler hangi türden atanmışsa o türden yani sözleşmeliyse sözleşmeliye kadroluysa kadrolu ya bir yıl boyunca atanma talebinde bulunamaz ama şu da varki her çıkan klavuzda yeni bir madde konulup henüz bir yılınız dolmadan başvurunuz kabul edilebilir yani klavuza bağlı

Tepki Skoru
0
onun dışında ataması yapılıp da gidip gitmemek herkesin kendi iradesine bağlı olan bir şeydir hiç kimse yok sen niye atandında gitmedin demeye hakkı yoktur
ister gider ister gitmez o onun kararıdır kimse karışamaz
sonuç itibariyle hiç kimse tercih yaptığı zaman ben şuraya gitmiycem diye tercih yapmıyor her ne oluyorsa sonradan oluyor yani problemler çıkabilir

Tepki Skoru
0
bu arada ben gidiyorum kimse yanlış anlamasın

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00