Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Atandım ama....

Tepki Skoru
0
Bu dert bütün öğretmenlerimizin başında kadrolularda bile böyle şeyler oluyor.Peki şu Anda sınıfın ne durumda,
Saygılarımla

Tepki Skoru
0
sınıf kelimesi ne derece doğru bilmem hiç birşey yok şuanda. ayrıca bu herkesin başına gelebilir ister kadrolu ister kadrosuz?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar çocuklar pazartesi gelecekler ve sınıfta halıfileks ten başka bişey yok!!! çocuklar kendi getirecek oyuncaklarını ve minderlerini. şimdi size soruyorum okula gelmek istemeyen bir öğrenciyi ben o sınıfa nasıl sokucam? sınıfın hiçbir albenisi yok! ben sınıfa bir kaça bişey hazırladım ama eşyalar ve oyuncaklar olmadan hiçbir anlamı yok! ben pazartesi günü sınıfa bilgisayarı aldırıcam çocuklara çizgi film ve oyun gibi şeyler yaptırıcam. bide hikaye götürecem. kağıt,boya falan yok etkinlik yaptırsam. başka ne yapabilirim arkadaşlar yardım edin nolur ya:(:(:(:(:(:(

Tepki Skoru
0
bide şey var kardei olan orta okul çocukları var. bana diyoki öğretmenim kardeşimi ana sınıfına göndermiyorlar neden diye soruyorum HASTALANIR DİYE????? siz olsanız naparsınız kafayı yiycem....

Tepki Skoru
0
ya ne diyeceğimi şaşırdım.benim bildiğim öğretmen almadan genel olarak lazım olan şeyler alınır.ama bu biraz farklı olmuş.bari yazıcıdan boyamaları için bir resim çıkar.fotokopi çekip götür.aslında tek tek işyerlerini ve okulları dolaşarak ufak tefek yardım istiyorlar.zamanın varsa bunu yapabilirsin. diğer okullardan kullanılmış artık boyalar alabilirsin.bu biraz zaman alır.ama verimli oluyor.

Tepki Skoru
0
ayrıca cebinden para harcamaya alış.anasınıfı öğretmeni olunca bunu yapmak zorunlu oluyor.çünkü veliler birşey istenince sinir oluyorlar.

Tepki Skoru
0
sağol asuman ya cevap verdiğin için. arkadaşım o kolay götürürümde boya yok her birine nasıl boya alıyım. çok moralim bozuk ya....

Tepki Skoru
0
arkadaşım biraz sakin olmaya çalış bu tarz sorunları senin gibi bir çok öğretmen yaşıyo ilçe milli eğitime gidip konuştun mu mesela ya da sana yakın olan bir anasınıı yok mu oraya git belki onların sana verebilecekleri vardır.ben bir yıl öncesinin kalan malzemelerini atmıyırum mesela.
bide çocukların gelip gelmemelerini şu anda pek takma kafana onlar zamanla alışıp gelmeye başlar.oranın insanlarından bir kaç kişiyle iyi olmaya çalış içlerinden birini bulup sınıfı boyatabilirsin şimdilik okulun eski sıraları yok mu onlarla idere etmeye çelış. danonne nin kampanyasına gelince internetten danonenin sayfasına girip bak istersen ben pek bilmiorum burda ki köy öğretmeni başvurmuş ona harşey gelmiş

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle