Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Atandığımız yerde ne kadar çalışırız

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben hiçistemediğim biryere atandım. oraya gittiğimde ne kadar süre çalışmalıyım tayiniçin diye sordum müdürbana eşdurum varsa 1-1,5 yılyoksa 4-5 yıl hatta dahada fazla kalırsınız burda dedi. sizce bu doğrumu?

Tepki Skoru
0
arkadaşım çakılı atama ile atandık
yer degişmek eş durumu harici çok zor

Tepki Skoru
0
bende şırnak uludereye atandım.eş durumu(1 yıl eşin sigortalı işte çalışması şart)hastalık(eş,çocuk yada bakıma muhtaç anne baba) heyet raporu gerekli.1 sene dolalacak ve stajyerlik kalkacak.yoksa çakılı kadrosun,

Tepki Skoru
0
arkadaslar çakılı ve ya çakılı olmasın normal tayın istemek her halükarda zor puan devreye griyor sonuçta esim 5 yıl karlıova gibi bir yerde çalıstığı halde tokatın çok kötü bir köyüne anca çıktı ama ben sigortamı amasyada yatırdım hemen çıktı. sözlesmeli arkadaslar es durumu ile rahat gelirsiniz ama bekarsanız puan lazım . birde doğu görevini biti8rmedikçe tayin hakkınız yok bu da 3 yıla tekabul ediyor...

Tepki Skoru
0
bende şırnak güçlükonakta görev yapmaktayım.2011 ocakta 1 yılım dolacak sözleşmeliyim ve evliyim.acaba tayinim çıkarmı?bilgisi olan varmı?

Tepki Skoru
0
arkadaşım şırnak nasıl bir yer.çok kararsızım.senen dolunca büyük bir ihtimal gidersin

Tepki Skoru
0
beş yıl aynı yerde kaldığın zaman kadron gelir diyorlar acaba doğrumu

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00