Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Atanamamış Arkadaşlar

Tepki Skoru
0
Atanamayan arkadaşlar, kaç puan aldığımızı paylaşalım mı?
Bir de Ağustos'ta kaç okul öncesi öğretmen alırlar fikri olan var mı?

Tepki Skoru
0
agustosta tahmini 750 sözleşmeli ve 850 kadro alabilirler seçim geliyor ya.

Tepki Skoru
0
69.126 aldım.bu sene çalışmıyorum derse.çünkü işim tam gün bağımsız anaokulu.ya inşallah bu puanla girebilirim diye ümitle bekliyorum.hadi hayırlısı...

Tepki Skoru
0
ben 68.916 puan aldım matematik hiç yokki dahaçok alayım bu yıl çalışmıyorum derse sinir oluyorum yine almazlar gider ingizce öğretmeni alırlr binlerce okuldan çıkan(ilköğretimden) ingilizce konuşuyor ya takır takır... gelde sinir olma gerçi ben mezun olan öğretmenler atanmasın sadece bizden alınmalı demiyom ki adaletli davransınlar hakkımızı versinler çok mu? bunlar seçim meçim demezler yine almazlaz insan bu puana yeterli sayı alınsaydı en azından sözleşmeli olmam lazımdı şubatta sözleşmeli almadılar bile aldı diye kandırıyorlar 71den aşağıya niye düşmedi daha söylenecek çok şey ver ama... neye yarar işte kendin dinle kendin söyle... inşallah 1000 tanecik olsun alırlarda atanırız yoksa matematik olmadan bana rüya geliyor HADİ HAYIRLISI ARKADAŞLAR ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ!

Tepki Skoru
0
cümlelerim düsük ve harflerim eksik olmuş. kusura bakmayın sinirden nasıl yazdığımı ne yazdığımı görmemişim. kadrolu olabilseydim doğru yazardım...
Allah dualarımızı kabul etsinde bu sefer atanalım yoksa iyice psikolojim bozulacak.:10:

Tepki Skoru
0
busene ilk defa kpss ye giricem. açıköğretimde okuyorum ve son sınıfım. hiç ümidim yok ama. insanın çalışma şevkini kırıyorlar.. bilmiyorum nasıl olcak kafam çok karıştı... herkese başarılar ve iyi şanslar, birazda şans işi çünkü.

Tepki Skoru
0
2006 kpss den 76 puanla istanbul bayrampaşaya sözleşmeli atandım. şubat atamalarında sadece kendi okulumu tercih ettim ama kadro filan gelmedi. öğretmen için sürgün sayılan istanbula atanmak için derecemi yapmak gerekiyo anlayabilmiş değilim. kendi okulumu tercih ettiim sürece okulumda boş kadroda gözükmüo. deliricem bu sözleşmelinin mantığı nedir hala anlamıyorum:) sözün özü istanbul için bile 76 puan yetmiyo! o yüzden daha çooook çalışmamız lazım çoook:)

Tepki Skoru
0
percin_26' Alıntı:
2006 kpss den 76 puanla istanbul bayrampaşaya sözleşmeli atandım. şubat atamalarında sadece kendi okulumu tercih ettim ama kadro filan gelmedi. öğretmen için sürgün sayılan istanbula atanmak için derecemi yapmak gerekiyo anlayabilmiş değilim. kendi okulumu tercih ettiim sürece okulumda boş kadroda gözükmüo. deliricem bu sözleşmelinin mantığı nedir hala anlamıyorum:) sözün özü istanbul için bile 76 puan yetmiyo! o yüzden daha çooook çalışmamız lazım çoook:)
ah hocam ah.ben de 76 puanla tercih dışı olarak batmanın ilçesinin köyüne atandım.ancak 100 almanız gerekiyorki atanasınız hele fen bilgisi vb.bölümler artık 100 almak bile yetmeyecek sınava girecek arkadaşlara çok çok çok başarılar dilerim.Rabbim gönlünüze göre versin

Tepki Skoru
0
esma hocam tavsiye edermisiniz çok korkuyorum tercih dışını işaretlemekten. sırf bu korkumdam bi sene sözleşmeli çalışmak zorunda kaldım:)bu senede 76 yı geçemessem işaretlemeyi düşünüo gibiyim tercih dışını? bide köylerde anaokulu veya anasınıfı varmıydı ben yok die biliodum ve rahattım oyüzden nasıl olsa en kötü ilçeye veririler die:)

Tepki Skoru
0
ay perçin hocam köylerde hemde it ürmez kervan geçmez köylerde gene var anasınıfları.tamam olsun ne güzel ama inan sadece açmış lmak için açıyorlar ve orda çalışan öğretmene kimse nasılsın diye sormuyor bile 1 sene boyunca.neyse uzatmaya gerk yok zaten ben meşhurum bu sitede:) arkadaşlar ben şunu anladımki bizi bizden başka kimse düşünmüyor.zaten bu son 4-5 yıldır öğretmenlik en rezil meslek haline geitrildi bazıları tarafından haberlere inanmayın elinizden geldiğince çalışın.eğer güvenebileceğiniz bir dayınız varsa ne ala..ama yoksa da o zaman isterseniz 100 alın ama yine de tercih dışı mışı demeyin yazın.ben tam olarak 75.995 almıştım 76 de çünkü arada başka puan yok zaten ve sıralama olarak ta kabaca 200.sıradaydım ve tercih dışı batmanın işçesinin köyü geldi.aynı zamanda ilçe merkezindeki bir okula da başka bir arkadaş 73 küsür puanla tercih dışı atanmış bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.yorum size kalmış hepinize başarılar

Tepki Skoru
0
valla anasınıfları okul olan her yerde(köy-ilçe) mevcut.taşımalı okullar hariç.
bu sene okula yazı geldi.anasınıfı olmayan okullar anasınıfı açsın; anasınıfları olanlar da sınıf sayısını arttırsın diye...
anasınıfları açılıyor, açılıyor!!!
bu gidişle %90 lara varan anasınıfları olacak!!!
ama hepsi de alt yapıdan yoksun şekilde artıyo mantar gibi!!!
lütfen alt yapıyı hazırlamadan açılmasın...zira böyle devam ederse bizi BAKICI olarak görmeye devam edecekler!!!

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle