Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Atamalar

Tepki Skoru
0
evet istanbuldayım.iki seneliklere baş vurdum ama çıkmadı.trakya üni.79 diploma notu ile örenci almış benm 89 ama ben gene açıkta kaldım.durum böle oluncada herseyi deniyorum.en azından sansımı denerim.olmassada ben denedim en azından derim

Tepki Skoru
0
zerrin85' Alıntı:
ya arkadaşlar usta öğreticilik farklı sözleşmeli öğretmen olmak farklı karıştırıyorsunuz.
evet zerrincim ...usta öğreticiler sadece ekders ücreti alıo die biliorum..ama sözleşmelilerin artık kadrolulardan pek farkı yok..tek fark kadrolular emekli sandığına bağlı,sözleşmeliler ssk'ya..onun dışında herşey aynı...

Tepki Skoru
0
sözleşmeli öğretmenliğe mezun olanlar ve kpss den yeterli puanı alanlar atanabiliyo. usta öğreticiliğe ise kpssde yeterli puanı alamayanlar ön lisans, aöf hatta lise mezunları atanıyor. deryanında dediği gibi statülerde farklı artık sözleşmeliler hemen hemen kadrolu öğretmen statüsünde. fakat usta öğreticililer değil.

Tepki Skoru
0
aslında forumu biraz dolaşsalar sözleşmeli öğrt. usta öğretici ne demek anlıyacaklarına inanıryorum ama neyse

Tepki Skoru
0
zerrin85' Alıntı:
aslında forumu biraz dolaşsalar sözleşmeli öğrt. usta öğretici ne demek anlıyacaklarına inanıryorum ama neyse
evet cnm ben ztn onlara önyargılı yaklaşmıorum..ben bile atanmadan önce yeterince bilgiye sahip değildim ama çok araştırdım..sözleşmeli öğretmenlik yapan yakınlarımla görüştüm..dediğimz gbi artık kadrolu sözleşmeli fark yok...nasip olursa şubatta kadroya geçeriz inşallah...inşallah herkes istediği yere gelir...

Tepki Skoru
0
iide arkadaşlar ben sadece lise mezunuyum.şu durumda sadece kadrosuz usta öreticilik için adım attım tabi oda olur olmaz belli degil henüz.benim şuan sözleşmeli öretmenlik yapmak gibi bi şansım yokki.açıkcası ben sadece milli eegitimde çalışmak istiyorum.özel istemiyorum.çünkü emeginizin karşılıgını almıyorsunuz(bence)

Tepki Skoru
0
nihann' Alıntı:
iide arkadaşlar ben sadece lise mezunuyum.şu durumda sadece kadrosuz usta öreticilik için adım attım tabi oda olur olmaz belli degil henüz.benim şuan sözleşmeli öretmenlik yapmak gibi bi şansım yokki.açıkcası ben sadece milli eegitimde çalışmak istiyorum.özel istemiyorum.çünkü emeginizin karşılıgını almıyorsunuz(bence)
arkadaşım o zmn aynı şeylerden bahsedioruz..sanırım yanlış anlaşılma oldu ...
denisse cim ben de öle diorum artık sözleşmeli kadrolu ayrımı kalmadı nerdeyse...o yüzden rahat bi şekilde yazdım sözleşmeli:)sağol cnm verdiğin bilgiler için...

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar
bende usta öğretici olarak öğretmenlik yapıyorum...aynı zamanda aöf 2.sınıf öğrencisiyim...MEB bünyesinde olan bişey zaten...açıkcası evde çok sıkıldım ek iş olarak bakıyordum ama hiçbişey düşündüğüm gibi çıkmadı Bir öğretmenin yapması gereken herşeyi yapmak zorundasınız artık usta öğretici değil sözleşmeli öğretmen gözüyle bakılıyor...yardımcı öğretmen olurum düşüncesindeydim ama tahmin ettiğimden fazla bir sorumluluk aldım...
Ek ders ücreti uygulanıyor ayrıca sigortada yatıyor (SSK) ve bir yıllık sözleşme yapılıyor...
en güzel yanı bir yandan okulun bi yandan işini öğrenme çabası içinde oluyorsun...böyle bir fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederim....

Tepki Skoru
0
pardon ama sozlesmelıyle kadrolu aynı gıbı dıyosunz aldıkları ucretler aynımı bıde sozlesmelı öğretmen her yıl nerde olucagı bellı olmuyo sanırım kadrolu daha garantılı her yıl baska okullarda gorev yapmak kotu kadrolu daha ıyı

Tepki Skoru
0
Ben bir sözleşmeli öğretmen olarak durumu açıklamak istiyorum..Sözleşmeli öğretmenlerin çalıştığı okullarda kadro açığı görünmüyor. Yani benim yerime herhangi bir kadrolu öğretmen yerleştirilemez. Ayrıca Neseli arkadaşım aldığım ücret kadrolularla aynı hatta 80 milyon fazla bile. Benim milli eğitimle veya müdürle çok büyük bir sorun yaşamadığım sürece sözleşmem feshedilemez. Ben emekli olana kadar öğretmenlik yapabilirim yani :Tabi bu söylediklerim yaşadığımız dönem için geçerli :ilerde neyin ne olacağı belli olmaz. Ayrıca sözleşmeli öğretmenler 4B statüsüne geçti geçen sene. Bu yüzden aynı haklara sahibiz diyebiliyorum. Umarım anlatabilmişimdir. Sevgiler...

Tepki Skoru
0
peki arkadaşlar sözleşmeli olarak atandığımızda bizi başka yere göndermezlerse yıllarca orda kalarak mecburi hizmetimizi tamamlamış oluyor muyuz?
kadroya geçmek gerekmiyor mu?
ilk önce sözleşmelilerin kadroya geçirildiğini biliyorum ama...

Tepki Skoru
0
:D :D aaa du bakim daha yaşımız kaç:D ya tabi ki kadro daha iyi olur ama kısmet.Şubata inşallah:D İnşallah herkes bigün kadrolu oluurrr :)

Tepki Skoru
0
deryacakir' Alıntı:
peki arkadaşlar sözleşmeli olarak atandığımızda bizi başka yere göndermezlerse yıllarca orda kalarak mecburi hizmetimizi tamamlamış oluyor muyuz?
canım sözleşmelilerin de aynı kadrolular gibi zorunlu hizmeti var yani sen senelerce orda aynı okulda kalamazsın..Mesela ben şimdi Ankaradayım..eğer(allah korusun kadroya geçemezsem) 2 sene sonra beni zorunlu hizmet bölgesine atayacaklar.

Tepki Skoru
0
deryacakir' Alıntı:
canım sözleşmelilerin de aynı kadrolular gibi zorunlu hizmeti var yani sen senelerce orda aynı okulda kalamazsın..Mesela ben şimdi Ankaradayım..eğer(allah korusun kadroya geçemezsem) 2 sene sonra beni zorunlu hizmet bölgesine atayacaklar.

Tepki Skoru
0
ya bu konuyla ılgılı bılmedıklerım varmıs ıyı oldu sozlesmelı ıyımıs o zaman mecburı hızmetı yaptıktan sonra tayın durumları olur ben hep 1yıılık sanıyodum sıcak bakmıyodum daha anlatabılırsınz bılgılenelım:)

Tepki Skoru
0
bırde cnm bu yılmı atandın sözleşmeli kac punalarda sen kacal gırdın merak ettım

Tepki Skoru
0
Daha başkaa mmm:) ya mesela geçenlerde açıköğretim öğrencileri stajerlikleri için bilgi geldi,,normalde kadrolu öğretmenlere verilir o stajerler..okulumda 1 tane kadrolu öğretmn bir de ben sözleşmeliyim diğerleri usta öğretici. Ben sözleşmeli olduğum halde kadrolu öğretmenle aynı hakka sahip göründüğüm için stajerler bana ve kadroluya verildi.Yani anlatmaya çalıştığımı anlıyosun dimi canım :D yine de dediğim gibi kadrooo istiyoruuuzzz :D

Tepki Skoru
0
ben 78 aldım bu sene atandım kadro 76,5 la kapandı:D

Tepki Skoru
0
anladım guzelmıs sözlesmelıde 76 kapandı dımı kadroluda değil tessekkurler

Tepki Skoru
0
hayır kadrolu 76,5 le kapandı.. sözleşmeli 71 le...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle