evet istanbuldayım.iki seneliklere baş vurdum ama çıkmadı.trakya üni.79 diploma notu ile örenci almış benm 89 ama ben gene açıkta kaldım.durum böle oluncada herseyi deniyorum.en azından sansımı denerim.olmassada ben denedim en azından derim
evet zerrincim ...usta öğreticiler sadece ekders ücreti alıo die biliorum..ama sözleşmelilerin artık kadrolulardan pek farkı yok..tek fark kadrolular emekli sandığına bağlı,sözleşmeliler ssk'ya..onun dışında herşey aynı...zerrin85' Alıntı:ya arkadaşlar usta öğreticilik farklı sözleşmeli öğretmen olmak farklı karıştırıyorsunuz.
evet cnm ben ztn onlara önyargılı yaklaşmıorum..ben bile atanmadan önce yeterince bilgiye sahip değildim ama çok araştırdım..sözleşmeli öğretmenlik yapan yakınlarımla görüştüm..dediğimz gbi artık kadrolu sözleşmeli fark yok...nasip olursa şubatta kadroya geçeriz inşallah...inşallah herkes istediği yere gelir...zerrin85' Alıntı:aslında forumu biraz dolaşsalar sözleşmeli öğrt. usta öğretici ne demek anlıyacaklarına inanıryorum ama neyse
arkadaşım o zmn aynı şeylerden bahsedioruz..sanırım yanlış anlaşılma oldu ...nihann' Alıntı:iide arkadaşlar ben sadece lise mezunuyum.şu durumda sadece kadrosuz usta öreticilik için adım attım tabi oda olur olmaz belli degil henüz.benim şuan sözleşmeli öretmenlik yapmak gibi bi şansım yokki.açıkcası ben sadece milli eegitimde çalışmak istiyorum.özel istemiyorum.çünkü emeginizin karşılıgını almıyorsunuz(bence)
canım sözleşmelilerin de aynı kadrolular gibi zorunlu hizmeti var yani sen senelerce orda aynı okulda kalamazsın..Mesela ben şimdi Ankaradayım..eğer(allah korusun kadroya geçemezsem) 2 sene sonra beni zorunlu hizmet bölgesine atayacaklar.deryacakir' Alıntı:peki arkadaşlar sözleşmeli olarak atandığımızda bizi başka yere göndermezlerse yıllarca orda kalarak mecburi hizmetimizi tamamlamış oluyor muyuz?
kadroya geçmek gerekmiyor mu?
ilk önce sözleşmelilerin kadroya geçirildiğini biliyorum ama...
canım sözleşmelilerin de aynı kadrolular gibi zorunlu hizmeti var yani sen senelerce orda aynı okulda kalamazsın..Mesela ben şimdi Ankaradayım..eğer(allah korusun kadroya geçemezsem) 2 sene sonra beni zorunlu hizmet bölgesine atayacaklar.deryacakir' Alıntı:peki arkadaşlar sözleşmeli olarak atandığımızda bizi başka yere göndermezlerse yıllarca orda kalarak mecburi hizmetimizi tamamlamış oluyor muyuz?
kadroya geçmek gerekmiyor mu?
ilk önce sözleşmelilerin kadroya geçirildiğini biliyorum ama...