Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Atama yapıldığı takdirde gidilmeme durumnda bir daha atanabilirmiyim

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sonuçlar açıklandıktan bu yana kahroldum benden düşük puan alanlar güzel yerlere atanmışlar ben harranın bir köyüne atamam çıktı bir dağ köyü.ev yok doğru dürüst.kuş uçmaz kervan geçmez bir yer.açıkçası gitmeyi düşünmüyorum.gitmediğim takdirde bir daha atanma şansım olur mu
bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim:((((

Tepki Skoru
0
bu tıl içinde tekrar tercih yapamazsınız diye biliyorum ancak birdaha ki eğitim öğretim yılına

Tepki Skoru
0
bilgilendirme için tşk ederim arkadaşlar :((( böyle daha hayırlı olacak gibi :(((

Tepki Skoru
0
hocam kuş uçmaz kerwan geçmez üstelik anasınıfının temel ihtiyacı olan su ve elektrik olmayan bi yere nasıl anasınıfı açmışlar anlamıyorum

Tepki Skoru
0
hocam kuş uçmaz kerwan geçmez üstelik anasınıfının temel ihtiyacı olan su ve elektrik olmayan bi yere nasıl anasınıfı açmışlar anlamıyorum

Hocam daha ilginçleri de var....Mesela benim sınıfımın 1 tane bile öğrencisi yok.)))) Ya boş sınıfı bekleyeceğim yada mem'in başka bir okula görevlendirmesini...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle