Arzulunun şirinleri piknikte :))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan canayse
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:50
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@canayse

hepsini çooooooook seviyorum . ayrılık vakti artık çok yakın.. napcas yaaaaa :((

çok tatlılar yaaa.mavi gözlü kız ve tombiş oğlan çocuğu çok tatlı çıkmışlar.ayrılığı hiç sorma yaaaa

oy oy oy bu ne güzellik böyle.çok şirinler.
(ah ayrılık bizim mesleğin en berbat yanı.)

çok güzeller öğretmenim,çok şekerler.ayrılık demeyin ne olur zaman yaklaştıkça ürperiyorum .benim 3 yılllık öğrencilerim gidiyor bu sene ((((

benım gecen gun bı ogrencım ayrıldı haftam berbat gectı tuylerım urperıyo ınanın hafta sonları bıle ozlerken onları nasıl bıtıcek bılmıyorum aklıma gelınce gozlerım doluyo off yanı

verilen emekler, gördüğümüz sevgi , pırıl pırıl ve içten bakışlarla geçen bir seneden sonra ayrılık kolay olmıcak hiç kolay olmicak :(

çokkk şekerler maşallah hocam teşekkürler...

ÇOK ŞİRİNLER ÇOK TATLILAR.PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER...

Çooook şekerler oy oy yaaa:) başarılar dilerim öğretmenim.....

ben teşekkür ediyorum sizlere yorumlarınız için .. saolun

çok cimcimeler yaa. maviş gözlü olan ve tombik olan gerçekten çok tatlı çıkmışş :D:D:D

onlarda farkındalar nası da poz veriyolar :D nası mezun etces bakalım :((

o nasıl bakış öyle :) çok tatlılar çok...başarılar...

teşekkür ediyorum ... sizlere de başarılar

aaahhhhhhhhhhhhh ayrılık yaaaaaaaaaaaa
hepsi dünya tatlısı

nasıl da alışıyo insan öyle değil mi :((

Gercekten coook guzel cıkmışlar...

teşekkür ediyorum :)

çok şirinler ya.. her sene yaşayacağımız o ayrılık zamanı geliyor işte.. bir sene boyunca hayatının en önemli yerinde onlar oluyor ama işte zamanı gelince ayrılmak zorundayız.. teşekkürler paylaşım için..

nasıl da yalvarıyorlar, öğretmenim bizi yine sevceksiniz dimi diye :( kıyamam onlara yaa . nasıl olcak hiç bilmiyorum ama öyle yada böyle çok güzel çoook güzel bi şekilde bitirdik bu seneyi. yorumlarınız için tşk ediyorum

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri