Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Artık müdür ve müdür yardımcılığı sınavı kalktı arkadaşlar..

Tepki Skoru
0
[size=medium]
Arkadaşlar 13.04.2007 Cuma günü çıkan yeni yönetmeliğe göre artık müdür ve müdür yardımcılarını okul müdürlerinin görüşü,ilçe milli eğitim müdürlüklerinin teklifi,il milli eğitim müdürlüklerinin uygun görüşü ve valinin onayı ile belirleyecekler... İşte yönetmelik buyrun okuyun..

http://www.okuloncesiforum.org/yukler1/yukler/08408b7b0fa4a73689d576f1a9a89eb3.pdf
[/size]

Tepki Skoru
0
sınavı kazanıp 9 aydır bekleyen bir okulöncesi eğitimi öğretmeni olarak bu yönetmeliği çıkaranları kınıyorum.

Tepki Skoru
0
bunların hepsi torrpille adamlarını getirme oyunları
mahkemeye verilmiş konu
sınavsız bir eleme her zaman haksızdır
üniversite değil ki bu
kaldı ki üniversitede dahil torpil olayları dönüyor
zaten eğitimde sendikalaşmanın bence öncelikli amacı saf belirlemek kendi yandaşlarını bilmek
artık bu çirkin oyunları oynamamalıyız
şiddetle kınıyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tepki Skoru
0
Bizler ne kadar kınamaya devam etsek de siyaset bir toplumu ellerinde oynatmaya devam ediyor. Arkadaşlar okul öncesi eğitim kurumlarına başvurmak isteyenlerin şansı daha çok bana sorarsanız hemen başvuralım. Neden mi? çünkü müdür veya müdür yardımcılığı yapacağınız okulda derse girme şartı olduğu için sadece okul öncesi öğretmenliği mezunlarını buralara atayabilirler. tutupta sınıf öğretmeni veya diğer branş öğretmenlerini buralara atma imkanları yok. Bana sorarsanız hemen başvuralım. eeee hadi ne duruyorsunuz:)

Tepki Skoru
0
bir gecede bütün atamalar yapıldı hocam.cumhuriyet tarihinin en hızlı atamaları yapıldı.ama dediğiniz gibi anaokullarında bir şans var ben istanbulda bir okuldayım.bulunduğumuz semte iki tane anaokulu yapıldı. 7 yıllık öğretmenim. teşekkür belgelerim var.notlarım sicil notlarım 90 üzerinde en son müdüryardımcılığı puanım yüksek.biçilmiş kaftanım yani benden başka birini atarlarsa bu iki anaokuluna kıyamet ozaman kopar.

Tepki Skoru
0
sevgili arkadaşlar ister sınavlı ister sınavsız olsun .Sonuçta kendi zihniyetindeki insanları eğitim kadrosunda yetkilendiren bu sistem değişmelidir.Ben öğretmenlerimin bireysel çıkar peşinde koşmasını her zaman kınadım .Hangi görevi en iyi şekilde yapacaksak ogörevi üstlenmeliyiz.Çalıştığımız kurumlarda lütfen idarecilerin denetleyicisi olalım.Bana tavır alır diye asla düşünmeyelim.Nasıl olsa seçilemeyiz diyerek düşünmeyelim.Öğretmenlerin birbiriyle uyumsuz olmasını sağlayan zihniyetteki idarecilerin ellerinde kutla olmayalım.Mutlaka yönetmelikleri okuyalım.Bizlere verilen haklar elimizden alındığı zaman hakkımızı almak için birilerinin hakkımızı savunmasını beklemeyelim.Biz eğitimcilere yakışır bir şekilde tepkimizi gösterelim.Unutmayalım bizler öğrencilerimizi eğiten öğreten vazgeçilmez bir mesleğin uygulayıcılarıyız.Koltuk sevdası taşıyan üretmeyen kendini bile idareden yoksun kişilerin okul idare etmesi onaylanacak gibi değildir.Ülkesini seven idareci ,öğretmenleri sahiplenip, görevini yapamayan kişilerin bu meslekte kalmamaları dileğini taşıyor mutlaka doğru bir sendikaya üye olmanızı tavsiye ediyorum.Tek kişinin insiyatifinde olan bu yönetmeliği kınıyorum.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ya sanki sınav varkende torpil yok muydu. bence değişen hiç birşey yok buna emin olun sadece iyi bir eğitimci olun kendi hayatınızda torpile yer vermeyinnnnnn

Tepki Skoru
0
Bencede arkadaşım sınav varken de torpil vardı pek fark edeceğini zannetmiyorum

Tepki Skoru
0
arkadaslar tabiki cok yanlıs kim hakedıyosa kım kazandıysa onun hakkı onun dısındakı uygulamayla ne yapılacağı belli zaten

Tepki Skoru
0
Bence De Sankİ Sinav Varken Torpİl OlmadiĞinimi DÜŞÜnÜyorsunuz O Zaman Da Vardi Ama Çok Belİrgİn DeĞİldİ.aslinda DeĞİŞen BİrŞey Yok

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle