Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Arkadslara kaca duser puan tahmın edmıyorımm..

Tepki Skoru
0
arkadslar kac kısı var tam bı tahmın yapamıyorum paan kaca duserr?

Tepki Skoru
0
bana göre yüksek puanlı olup 26 ya evet diyen çok az kişi vardır..bu insanlar akılllarını kullanıp ağustosu bekleyecekler.....şimdi açılan yerler hep kötü..iyi yerleri bekleyecekler....puanı düşük olanlar genelde 26ya evet diyor...45 diyorum ben... düşük puanlı olanlar 26 ile gider doğuyaa..daha düşük olacağını sanmıyorum...foruma girmeyen çok kişi var çünkü bunu biliyorum..45 altına düşemeyecek...
683 kişi çok değil...

Tepki Skoru
0
Sana katılıyorum ysmncn 45 altına düşmez ama bana da gelmez diye çok sıkıntı yapıyorum valla şuan neresi gelirse gelsin istiyorum.Gelsin ki cumartesiki sınava rahat gireyim...

Tepki Skoru
0
ya ben bu yüksekleri gördükçe gerilmeye başladım zati.47 e düşerse şükredecem.inanasım gelmiyor bi yandanda ama kötüyede hazırladım kendimi....ertesi gün sınav var sonuçta

Tepki Skoru
0
yok arkadaslar 50 puan üzeri kimse beklemesin en zor yer bile gelmez artık kendinizi hazırlayın su puanlara baksanıza. benim anlamadığım 2 gün kala puanlar çığrından çktı. heralde arkadaslar 60 lar 70 ler hepsi için demiyorum korktular puanlarının üstü puan çıkarta ortada kalırız diye puhaaaahahahaha ... yada malum yalancılarrrr. son bi hamle ile belki evirir çeviririz. baska mantık çıkmıyor arkadaslar . bunlar hiç mi internet denilen seyi bilmezlerr. bu kadar mi tarih öncesi yasıyorlar ...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar,bnce herkes ağustosa odaklandı,o yüzden kimse adam gibi tercih yapmıo. ama eminimki puanı düşük olup da 26ya ewt demeyenler ve kpssye de çalışmadan girenler büyük hayal kırıklığı yaşayacaklar...bnce taban 40'a düşecek,26ya ewt diyenler de atanıcak...

Tepki Skoru
0
millet atıyo haa sallamaya devam aklıyla pek alakası yok arkadasın yarında 80 der

Tepki Skoru
0
40-65 arası bence 26 yı işaretlemeli, bundan sonra puan 70 in altını görmeyecek.Toz pembe bulutlardan inin artık...hiç bir zaman 10 binlik bir atama olmayacak artık.Ağustos ataması taş patlasın 2000-2500 ağustosu bekleyenler avuçlarını yalarlar...millet sizin aldığınız puanın 2 mislisi ile 26 ya razı, siz okul beğenmiyorsunuz...Bence herkes bir daha düşünsün...son pişmanlık fayda etmez...Geçen yıl 16 bin okul öncesi öğretmeni alındı,her yer doldu...artık atama sayısı 2000 ni geçmez hiç bir yıl...diğer branşları düşünürseniz 2000 de çok iyi bir sayı...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar,bnce herkes ağustosa odaklandı,o yüzden kimse adam gibi tercih yapmıo. ama eminimki puanı düşük olup da 26ya ewt demeyenler ve kpssye de çalışmadan girenler büyük hayal kırıklığı yaşayacaklar...bnce taban 40'a düşecek,26ya ewt diyenler de atanıcak...
bende ark katılıyorum ıcımden bı hıs banada oyle dıyor.kötü yerler oldugundan herkes 26 ısaretlemıcek.yuksek puanlılarda ıyı yerlerı kapacak.puanlar dusecek ve atanacaz sankı.40 a kadar düşmesede bi 43-44 lerde kalır dıyorum.hepımız ıcın hayırlısı olsun.hayırlı degilse agustosta olur ınsallah

Tepki Skoru
0
arkadaşım ben manisanın ilçesinde oturuyorum heryer zannettiğimiz gibi dolu olduğunu düşünmüyorum sadece ilçe merkezinde 10 öğretmene ihtiyaç var.kasaba köylerde katarsak bu sayı dahada yükselecek bundan eminim.böyle bir yerde açık bu kadar çaksa gerisini siz düşünün artık.

Tepki Skoru
0
arkadaslar ben basından berı soyluyorum bu puanlılar yalan dıye.ınanmayın su 60 lıara bıle ınanmayın.bakın ben basından beri soyluyorum puanlar 42 43 e kadar dusecek

Tepki Skoru
0
arkadaşım ben manisanın ilçesinde oturuyorum heryer zannettiğimiz gibi dolu olduğunu düşünmüyorum sadece ilçe merkezinde 10 öğretmene ihtiyaç var.kasaba köylerde katarsak bu sayı dahada yükselecek bundan eminim.böyle bir yerde açık bu kadar çaksa gerisini siz düşünün artık.
bu atamada diğil tabikide agustosta ben inanıyorum alımlar bizim için en güzel şekilde devam edece.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bu 60 lı 70 li puanların şişirme olduğuna inanıyorum kızdım o yüzden yazdım puanım 43.537 dir saygılarımla...

Tepki Skoru
0
Ben puanların abartıldığını ve 42 civarında kalacağını düşünüyorum Allah herkesin gönlüne göre versin

Tepki Skoru
0
Bende abartıldığına inanmak istiyorum arkadaşlar :) Bakalım 9 temmuzda görücez kimin puanı kaç :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle