Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Arkadaşlarına zarar veren çocuklar!!!

Tepki Skoru
0
merhabalar. sınıfımda 3 tane saldırgan, arkadaşlarına zarar veren onları itip kakan ve sürekli olarak hareket eden çocuğum var. onlar öyle olunca diğerlerini de kendilerine uyduruyorlar her yolu denedim. fakat hiç biri işe yaramadı ne yapmalıyım lütfen bana yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler iyi çalışmalar.

Tepki Skoru
0
sevgi terapisi uygulayın hocam devamlı okşayın sevin hiç olumsuz şeyler söylemeyin mesela yeter artık bıktım,şikayetlerinden felen çok akıllı bir çocuksun sana güveniyorum arkadaşlarınla iyi geçineceğinden eminim. bana da bir arkadaş tavsiyesiydi ve çok etkili oldu şuan da saldırgan çocuk uysal çocuk oldu olumlu pekiştirme çok faydalı...

Tepki Skoru
0
sevgi terapisi uygulayın hocam devamlı okşayın sevin hiç olumsuz şeyler söylemeyin mesela yeter artık bıktım,şikayetlerinden felen çok akıllı bir çocuksun sana güveniyorum arkadaşlarınla iyi geçineceğinden eminim. bana da bir arkadaş tavsiyesiydi ve çok etkili oldu şuan da saldırgan çocuk uysal çocuk oldu olumlu pekiştirme çok faydalı...
sizin yönteminizle saldırgan bir kız öğrencimi düzeltmiştim hocam ama tabi bu kızda sevgi açlığı vardı, ben de bu açlığı tamamladığım için bu davranışları bırakmıştı.
gel gelelim geçen yıl ki erkek öğrencime...ne okşamalar, ne olumlu tepkiler, neleeeeer neler, bir kere kendini okşamana izin vermiyordu bile. Okullar kapanmasına bir ay kala nihayet düzelmişti. Şimdi o öğrencim 1. sınıfa gidiyor. Yaz tatilinde açığını sokak arkadaşlarıyla kapatmış çünkü Öğretmeninden durumunu sordum, eskisinden beter olmuş...(bu arada bu öğrencimin anne baba akşama kadar çalıştığı için evdeki dede 8 toruna birden bakıyor, kız kardeşlerde sadece fırlamalıklar mevcutken erkek kardeşlerinde de hem fırlamalık hem de saldırganlık var)
Bu sene ise bahsettiğim erkek öğrencimin kız kardeşi geliyor anasınıfına. Geçenlerde dedesiyle karşılaştım dedesinin sözleri"nasılsın hoca hanım, bizim delilerden birini aldık öbürünü sardık başına kusura bakma"...yok efendim, estağfurlah... "yo yo öyle, bunun babası da böyleydi, ben de öyleymişsim küçükken"...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle