Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Arkadaşlar yeni atama tarihi ne zaman olur tahminlerinizi bekliyorum.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar benim için ve tabi herkes için çok önemli atama tarihleri sizce nezaman olur.Araştırmalarıma göre iki ay içinde olabilir diyor yetkililer.2011 e yani ocağa kalırmı? yada ek yerleştirmeler kalırmı? Resmi tatillerde fazla bu yıl. Tahminlerinizi yazarsanız sevinirim

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar tekrarlanan sınav nasıl hazırlanır acaba?müfredatta değişme olur mu?yüzeyselmi sorarlar ayrıntıya girerlermi?nasıl bir çalışma stili düşünüyorsunuz?yayınlar yada kurslar deneyecek varmı?

Tepki Skoru
0
bütün ders kitaplarını baştan sona okumayı düşünüyorum.bilmem çözüm olurmu.elimde hiç test kitabı yok.sadece okuyacağım tekrarlar yapacağım.Ama bu sene özelde çalışmayı düşünüyorum.Artık ne olmuşsa

Tepki Skoru
0
ekimin sonunda sınav olsa kasımın sonunda puanlar açıklansa aralığın başında kadrolu atama aralığın sonunda da sözleşmeli atama olur 2011 e sarkmaz 2009 puanıyla atama bekleyenler bence boşuna beklemesinler bu haksızlık olur. ben böyle düşünüyorum daha erken olabilir ama daha geç olmaz sanırım bu tarihler

Tepki Skoru
0
ekimin sonunda sınav olsa kasımın sonunda puanlar açıklansa aralığın başında kadrolu atama aralığın sonunda da sözleşmeli atama olur 2011 e sarkmaz 2009 puanıyla atama bekleyenler bence boşuna beklemesinler bu haksızlık olur. ben böyle düşünüyorum daha erken olabilir ama daha geç olmaz sanırım bu tarihler
aynen katılıyorum sana hocam

Tepki Skoru
0
puanların 2 sene gecerliliği var kusura bakmayın ama ben 2009 hakkımı yedirtmem 10 puanda alsam 100puanda alsam gecerliliği oldugu surece kullanacagım inşallah..

Tepki Skoru
0
evet tabiki bu atama 2011e bile kalsa 2009ların hakkı saklı zaten yeteri kadar mağdur olundu.ayrıca bu yeni bir sınav ve atama değil olağan üstü yenilenen bir sınav yani 2010 sınavı ve ataması olacak tarihler ne olursa olsun.hiç endişe etmeye gerek yok.

Tepki Skoru
0
Aynen arkadaşım 2009 puanımla tercih yapacağım bu benim hakkım.zaten 14 eylül 2009 mağduruyum.evimden uzakta.bide bu hakkımı onlara yedirtmem.

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar, yeni yapılacak sınava başvuru yapmıyoruz galiba, haberlerde öyle duydum. benim adres değişikliğim oldu bunu nasıl bildireceğim . aday işlemlerindeki sayfadan değişiklik yapamıyorum. acaba sistemde değişiklik yapılırmı. benim durumumda olan arkadaş varmı acaba. yada bu konuda bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yeni sınav için dres değişikliğini nsıl yapacağız.

Tepki Skoru
0
ösym ye dilekçe gönder yeni adresini tc kimlik numaranıda yaz mutlaka

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ösym nin sitesinde dilekçe gönderilmesi ile ilgili bir açıklama var. acaba ben adres değişiklği için sınavın yapılacağı tarihin açıklanmasınını beklemem mi gerek yoksa dilekçeyi göndersemmi. bilemedim.

Adaylar Tarafından Dilekçe Gönderilmesi
(16.09.2010)
Dilekçe yazılmasını gerektiren konular için ÖSYM ile yapılacak her türlü yazışmada Ek-1'de verilen Genel Amaçlı Dilekçe Örneğikullanılmalıdır. Dilekçenin işleme konabilmesi için adayın ne istediğini açıkça belirtmesi gerekir. Dilekçe örneği üzerindeki bütün bilgi alanlarının doldurulması zorunludur, bilgi alanları eksik olan dilekçeler işleme alınmayacaktır.
Aday, dilekçenin aslını ÖSYM’ye ulaştırmalıdır. Merkezimize faks ya da e-posta yoluyla ulaştırılan dilekçeler işleme alınmayacaktır.
Bilgi güvenliğini artırmak amacıyla dilekçede evrak referans numarası belirtilmesi uygulamasına geçilmiştir. Aday, evrak referans numarasınıÖSYM’ninhttp://ais.osym.gov.trinternet adresinden edinecektir (Ek-2).
Adayın http://ais.osym.gov.tr adresinde işlem yapabilmesi için herhangi bir sınava başvuru işlemi sırasında edindiği aday internet erişim şifresi’ni kullanması gerekir. Bu şifre, adayın sonraki yıllarda da ÖSYM’nin internet adresinden yapabileceği tüm işlemlerde (bireysel başvuru, tercih yapma, bilgilerini görme ve bazı bilgilerini değiştirme vb.) kullanılacaktır. Bu nedenleadayın bu şifreyi unutmaması, kimseye vermemesi ve özenle saklaması gerekir. Şifresini bilmeyen ya da yeniden edinmek isteyen adaylar T.C. Kimlik Numarası yazılı nüfus cüzdanıyla şahsen ÖSYM Başvuru Merkezlerine başvurmalıdır.
Dilekçe yazılmaması gereken konular:
Adaylar aşağıda belirtilen konulardaki değişiklik istekleri için dilekçe yazmayacak, gerekli değişikliği her sınav için ayrıca belirtilecek tarihlerde http://ais.osym.gov.tr internet adresinde kendileri gerçekleştirecektir. Bu tarihler dışında değişiklik isteği yapılamayacaktır.
· “Kimlik Bilgileri”nde değişiklik yapmak isteyen T.C. uyruklu adaylar bu isteklerini önce Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün Merkezi Nüfus İdaresi Sisteminde (MERNİS) yaptırmalıdır. Değişiklik işlemi MERNİS’te gerçekleştikten sonra, bu değişikliklerin adayın ÖSYM’deki kayıtlarına aktarılması işlemi, aday tarafından http://ais.osym.gov.tr internet adresinde yapılmalıdır.
· “Öğrenim Bilgileri” (resmi belge gerektirmeyen), “Sınava İlişkin Bilgileri” ya da “İletişim Bilgileri” alanlarında değişiklik yapmak isteyen bir aday bu değişikliği http://ais.osym.gov.tr internet adresinde kendisi gerçekleştirecektir.
DİKKAT: ÖSYS ve DGS için “Öğrenim Bilgileri” alanında yapılmak istenen tüm değişiklikler resmi belge gerektirdiğinden dilekçe yazılması gereklidir.

Dilekçe yazılmasını gerektiren konular:
Adaylar aşağıda belirtilen konular için dilekçe yazabilecektir:
· Başvuru sırasında oluşturulan Başvuru Kayıt Bilgilerinden “Öğrenim Bilgileri” alanındaki resmi belgeye dayalı olan bilgilerde (ÖSYS ve DGS için tümünde) değişiklik isteği
(ÖSYS için Öğrenim Bilgileri Değişikliği Dilekçe Örneği kullanılmalıdır)
· Yabancı uyruklu adaylar için kimlik bilgilerinde değişiklik isteği
· Bedensel engelli adaylar için sağlık kurulu raporu ile engel durumunu belirttiği, engelli olarak sınava girme isteği
· Sınav sonuçlarının incelenmesi isteği
· Yeniden Sınav Sonuç Belgesi çıkarma isteği
ÖSYM Başkanlığı

Ek-1:
Genel Amaçlı Dilekçe Örneği
Ek-2: Evrak Referans Numarası Alınması
Ek-3: Öğrenim Bilgileri Değişikliği Dilekçe Örneği
r ösym nin sitesinde dilekçe gönderilmesi ile ilgili bir açıklama var. acaba ben adres değişiklği için sınavın yapılacağı tarihin açıklanmasınını beklemem mi gerek yoksa dilekçeyi göndersemmi. bilemedim.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ösym nin sitesinde dilekçe gönderilmesi ile ilgili bir açıklama var. acaba ben adres değişiklği için sınavın yapılacağı tarihin açıklanmasınını beklemem mi gerek yoksa dilekçeyi göndersemmi. bilemedim.

Adaylar Tarafından Dilekçe Gönderilmesi
(16.09.2010)
Dilekçe yazılmasını gerektiren konular için ÖSYM ile yapılacak her türlü yazışmada Ek-1'de verilen Genel Amaçlı Dilekçe Örneğikullanılmalıdır. Dilekçenin işleme konabilmesi için adayın ne istediğini açıkça belirtmesi gerekir. Dilekçe örneği üzerindeki bütün bilgi alanlarının doldurulması zorunludur, bilgi alanları eksik olan dilekçeler işleme alınmayacaktır.
Aday, dilekçenin aslını ÖSYM’ye ulaştırmalıdır. Merkezimize faks ya da e-posta yoluyla ulaştırılan dilekçeler işleme alınmayacaktır.
Bilgi güvenliğini artırmak amacıyla dilekçede evrak referans numarası belirtilmesi uygulamasına geçilmiştir. Aday, evrak referans numarasınıÖSYM’ninhttp://ais.osym.gov.trinternet adresinden edinecektir (Ek-2).
Adayın http://ais.osym.gov.tr adresinde işlem yapabilmesi için herhangi bir sınava başvuru işlemi sırasında edindiği aday internet erişim şifresi’ni kullanması gerekir. Bu şifre, adayın sonraki yıllarda da ÖSYM’nin internet adresinden yapabileceği tüm işlemlerde (bireysel başvuru, tercih yapma, bilgilerini görme ve bazı bilgilerini değiştirme vb.) kullanılacaktır. Bu nedenleadayın bu şifreyi unutmaması, kimseye vermemesi ve özenle saklaması gerekir. Şifresini bilmeyen ya da yeniden edinmek isteyen adaylar T.C. Kimlik Numarası yazılı nüfus cüzdanıyla şahsen ÖSYM Başvuru Merkezlerine başvurmalıdır.
Dilekçe yazılmaması gereken konular:
Adaylar aşağıda belirtilen konulardaki değişiklik istekleri için dilekçe yazmayacak, gerekli değişikliği her sınav için ayrıca belirtilecek tarihlerde http://ais.osym.gov.tr internet adresinde kendileri gerçekleştirecektir. Bu tarihler dışında değişiklik isteği yapılamayacaktır.
· “Kimlik Bilgileri”nde değişiklik yapmak isteyen T.C. uyruklu adaylar bu isteklerini önce Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün Merkezi Nüfus İdaresi Sisteminde (MERNİS) yaptırmalıdır. Değişiklik işlemi MERNİS’te gerçekleştikten sonra, bu değişikliklerin adayın ÖSYM’deki kayıtlarına aktarılması işlemi, aday tarafından http://ais.osym.gov.tr internet adresinde yapılmalıdır.
· “Öğrenim Bilgileri” (resmi belge gerektirmeyen), “Sınava İlişkin Bilgileri” ya da “İletişim Bilgileri” alanlarında değişiklik yapmak isteyen bir aday bu değişikliği http://ais.osym.gov.tr internet adresinde kendisi gerçekleştirecektir.
DİKKAT: ÖSYS ve DGS için “Öğrenim Bilgileri” alanında yapılmak istenen tüm değişiklikler resmi belge gerektirdiğinden dilekçe yazılması gereklidir.

Dilekçe yazılmasını gerektiren konular:
Adaylar aşağıda belirtilen konular için dilekçe yazabilecektir:
· Başvuru sırasında oluşturulan Başvuru Kayıt Bilgilerinden “Öğrenim Bilgileri” alanındaki resmi belgeye dayalı olan bilgilerde (ÖSYS ve DGS için tümünde) değişiklik isteği
(ÖSYS için Öğrenim Bilgileri Değişikliği Dilekçe Örneği kullanılmalıdır)
· Yabancı uyruklu adaylar için kimlik bilgilerinde değişiklik isteği
· Bedensel engelli adaylar için sağlık kurulu raporu ile engel durumunu belirttiği, engelli olarak sınava girme isteği
· Sınav sonuçlarının incelenmesi isteği
· Yeniden Sınav Sonuç Belgesi çıkarma isteği
ÖSYM Başkanlığı

Ek-1:
Genel Amaçlı Dilekçe Örneği
Ek-2: Evrak Referans Numarası Alınması
Ek-3: Öğrenim Bilgileri Değişikliği Dilekçe Örneği

Tepki Skoru
0
biraz bekle şimdi kaflarıda çok karışık bi tarihi belirleyip açıklasınlar.ben öyle zannediyorum ki tarihi açıklarken diğer durumlarada netlik getirecekler.senin gibi yada daha başka karmaşık durumda olan bir sürü aday var mutlaka bir cevap gelecek.arada abbas güçlünün sitesinide kontrol et mutlaka.Hepimize kolay gelsin.

Tepki Skoru
0
hadi bakalım hayırlısı ders çalışmaya nerden başlasammm acaba die düşünürken sınav gelecek offf!!

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle