Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

ArkadaŞlar puanlamalarda hata yapilmiŞ!!!

Tepki Skoru
0
arkadaşlar dershanemden mes. geldi. Saat 18. de Haber Türk te, saat 20 de de TV 8 de açıklama yapılacakmış. Hepimiz için hayırlısı....

Tepki Skoru
0
Arkadaşım eminmisiniz şuanda haberleri dinliyorum ama bişey bahsedilmedi.....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar hepinize mrb ben yeni üye oldum iptal edilen sınavda 59 netle 54 puan alırken bu sınavda 65 net çıkardım 6 net yükselttim malesaf 48 puan gelmiş şoktayım arkadaşlar sonumuz hayır olsun ayrıca bu abbas güçlü bir tv kanalına katıldı bayram sonu yökte çok büyük bombalar patlayacağını söyledi puanlarla ilgili

Tepki Skoru
0
eğer puanalr düzeltilmezse 2010 sınava giren kimse atanamayacakmış yani yök yeni bir skandala imza attı arkadaşlar

Tepki Skoru
0
Dershanem mes. çekmiş: OSYM'nin KPSS sonuçlarının hesaplanmasında hata yapıldığına ilişkin saat:18.de HABER TÜRK 'de, 20.00'de TV 8 de H.Can OKTAYLAR tarafından açıklama yapılacaktır'' mesaj aynen bu arkadaşım ben de izliyorum şuan yok bişey ama inşallah hayırlısı olur hepimiz için.

Tepki Skoru
0
olacak tabi hem de ne patlama olacak ama hiç bir hata yok deyip çıkacaklar yine işin içinden sonra da atanmamıza 1 gün kala 2010 sınavları iptal derler artık her şeyi bekliyorum ben...

Tepki Skoru
0
Dershanem mes. çekmiş: OSYM'nin KPSS sonuçlarının hesaplanmasında hata yapıldığına ilişkin saat:18.de HABER TÜRK 'de, 20.00'de TV 8 de H.Can OKTAYLAR tarafından açıklama yapılacaktır'' mesaj aynen bu arkadaşım ben de izliyorum şuan yok bişey ama inşallah hayırlısı olur hepimiz için.
haber verdiğin için sağol arkadaşım bir gelişme olursa yine paylaşırsan seviniriz hadi bakalım inşallah.

Tepki Skoru
0
olacak tabi hem de ne patlama olacak ama hiç bir hata yok deyip çıkacaklar yine işin içinden sonra da atanmamıza 1 gün kala 2010 sınavları iptal derler artık her şeyi bekliyorum ben...
hocam eğitim sen devreye girecek yine ve aralıkta meb yine atama yapamayacak

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ben şimdi Haber Türkü dinledim 9 sorunun kesinlikle yanlış olduğunu ayrıca Can Oktaylar sınav soruları iptal edilmesede puanlamada ciddi hata olduğunu yanlış hesaplandığını tekrar hesaplanması gerektiğini yoksa birçok adayın mağdur olacağını söyledi.Hadi hayırlısı...

Tepki Skoru
0
hayırlısı arkadaşlar inş. yeniden hesaplanır da gerçek puanlarımız alırız.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende de "23 NET" yükselme var ama puanda 2 puan yükselme var. 43 net yükselmenin karşılığı 4 puan mı oluyor şimdi?

Tepki Skoru
0
hata da ne hata bu beceriksiz adamlar bu kadar büyük bir hatayı görmüyorlarmı;yoksa bizi çokmu saf zannediyorlar

Tepki Skoru
0
Benİmde 66 netle 44 puan anlamadim daha dÜŞÜk netİ olan yÜksek puan almiŞ bu ne yazikkk

Tepki Skoru
0
Yani son gün öğreniriz bunu bence de bi, şok daha yaşarızz..Ama bence bu kadar suskunluk yeter arkadsaşlar toplanıp gidelim hakkımızı arayalım

Tepki Skoru
0
Ooooff ne kadersİzmİŞİz yaa... Tam bayram arasina denk geldİ ve hİÇbİr haber yok kpss İle İlgİlİ (( arkadaŞlar kpss ve haber sİtelerİne mesaj yaĞdirin kpss puanlari hatali dİyee susmayinnn !!

Tepki Skoru
0
mrb arkadaşlar ben iptal edilen sınavda aldığım puandan çok daha düşük bir puan aldım yani atanıyorken şuan atanamıyorum bunu yapanlara hakkımı helal etmiyorum acaba aynı şey kendilerinin yada çocukların başına gelse ne yaparlar merak ediyorum

Tepki Skoru
0
bende arkadaşlar daha önceki sınavda 50 netle 52 aldım şimdi ise 75 netle 53 aldım yani 25 net artırdığım halde sadece 1 puan oynadı hatta küsur bu ne ya bıktım artık ders çalışmaktan hem ihtiyaç var diyorlar hem de atamıyorlar..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle