- Tepki Skoru
- 0
tek dersten bekleyip mezun olucaklar ,yüksek puanlı olup yeni başvuracaklar derken punlar sanırım 45 altına inmez sizce?
nasıl bi açık öğrettimmiş arkadaş aralık atamasınde bütçüler gitti haziran oldu hala bütünlemeye kalanlar çkıyo karşımıza yaa
kubiti arkdasım benm puanımda 56 bende istanbul istiyorum sence şansımız varmı bu defa?arkadaşlar benim puanım 53.69 ve gerçek. genellikle istanbul içi yazdığım için atanamadım. Ailem şehir dışına izin vermedi ve onları ezmek istemedim bu yüzden yani atanamama sebebim. eminim yüksek puanlarının çoğu 21i işaretlemediği için atanamamıştır..
arkadaşlar benimde puanım gerçek özelde idari kadroda olduğum için.. ikna oluyorum bir şekilde kalmaya..ve hiç tercih yapmadımm..58 puanım ve 5 yıl oldu ben mezun olalı..ilk defa bu ek atamada tercih yapacağım..istanbul yazacağım..olursa inş..olur mu bilmiyorum? ve okulda iki öğretmenim var puanı değil 50, 60 puanın üzerinde olan...bu zamana kadar tercih yapmayan ama ek atamada şansını deneyecek olan..doğruluk ihtimali vardır diye düşünüyorum..hepimiz için hayırlısı diyorum..
Hocam günaydın merhaba.Arkadaşlarınızın adı ve soyadını ve almış oldukları puanları küsaratları ile bildirirseniz ben listeye eklerim.koassa hayır eklemedim.. sen ekleyebilir misin? üç kişi var 62,58,60