Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

arkadaşlar ilkokula başlama yılı 1 yıl geriye çekildi sizce bizim durumumuz ne olacak

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bildiğiniz üzere seneye 4+4+4 uygulaması başlıyacak.Abbas güçlü den okuduğum kadarıyla ve bugün okulumda da duyduğum kadarıyla ilköğretim yaşı 6 oldu bu durumda bizim durumumuz ne olacak?Ayrıca okul önceside zorunlu olmaktan çıktı acaba bunun yansımaları bize nasıl olur? herkes fikrini yada duyduğu duyumları burada paylaşırsa sevinirim.Birde bu sisteme geçilirse 50.000 tane sınıf öğretmeni açıkta kalacak doğruluk payı ne kadardır bilmiyorum ama bu fazla öğretmenler 2.kademeye ve anasınıfı öğretmeni olarak kullanılacakmış.Bu duruma nasıl bakıyorsunuz?Cevaplar için şimdiden teşekkürler

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar bir konu hakkında ilgi alacaktım,gelecek yıl ücreti öğretmenliğin kadırılacağına dailr söylentiler var bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmı?

Tepki Skoru
0
zorunlu denildiği halde zor öğrenci buluyorduk artık ögrenciyi mumla aramaya çıkarız

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle