Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

ArkadaŞlar hakkinizi arayin

Tepki Skoru
0
Türkiye – Avrupa Birliği Mali İşbirliği süreci çerçevesinde ülkemizin AB Müktesebatına uyum çalışmalarının finansmanına destek olmak üzere sağlanan Katılım Öncesi Mali Yardımın 2008 yılı programlaması kapsamında, Okul Öncesi Eğitimin Güçlendirilmesi projesi Avrupa Komisyonu tarafından kabul edilmiştir. Uygulama ve değerlendirme süresi 36 ay olarak belirlenen projenin bütçesi 16.86 milyon Avro’dur. BURDA anlaşılan ab nin türkiyeye 16 milyon euro yardımı söz konusudur burda önemli olan bu yapılan yardımın yerine getirilip getirilmediğidir eger yerine getirildiyse bu sene zorunlu iller olan 24 ilde ögretmenlerin olup olmayacagı 2300 alımla bu acıgı nasıl kapatacagı eger ücretli ögretmenle kapatacaklarsa ab nin bundan haberi olup olmadıgı neden meb arıyorsunuzki mail llerinizi avrupa birliğne yollayın elbet sesinize kulak veren olacaktıryardım var hibe var ögrenci var ama ögretmen yok bu nasıl iş anlamadım

Tepki Skoru
0
hocam ben mail atmak istiyorumda siz bana mail adresini verirmisiniz abye atalım

Tepki Skoru
0
:36_7_8::36_7_8:şükür biriyle aynı dili konuşuyoruz...

Tepki Skoru
0
evet hocam adresi bilen varsa paylaşsın oradan da baskı yapalım

Tepki Skoru
0
AB insan hakları komisyonu bilgi edinme diye girdinizmi bir sürü iletişim adresi çıkıyo.Bu arada hükümet çalışmıyo değil arkadaşlar,çalışıyo.Ama bizim hakkımızı başka branşlara veriyoooo...biz de burda mendil sallıyoruz.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar benm de anlamadığım nokta ihtiyaçç çokk çokk diyor bakanımızz Her konuşmasında bastıra bastıra okul önc. diyor ama alım çokk az..Bu nasıl iş???

Tepki Skoru
0
Artik lÜtfen İnsanlarin umutlariyla oynamasinlar zaten kppss de yaptiklari rezİlllİĞİn cezasini Çekİyoruz

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle