Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Arkadaşlar en ideal yayın hangisi önerilerinizi alabilir miyim ?

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar hangi yayının ne gibi artısı eksisi varsa bunu yazabilir misiniz?

Yıllık planıma başlamadan önce hangisinin daha ideal olduğunu öğrenmek istiyorum.

Önerilerinizi alabilir miyim ?

Şimdiden teşekkürler.

Tepki Skoru
0
smg yayıncılık bence 1 numara ayrıca bu sene planları mükemmel yapmışlar bi incele derim

Tepki Skoru
0
ben 2 yıldır mavi yunusu kullandım 10 lu dergi seti var bır yıl içnde baska kaynaga ıhtıyacım olmadı sadece tatıllırde yarı yıl ve yaz tatılı için kıtap aldım hem fıyat olarak cok ıyı hemd baska hıc kaynak gerekmedı gecen yıl kıtapcıyla pazarlık sonucu 35 tl .

Tepki Skoru
0
yapa yayınlarını hiç tavsiye etmiyorum.onun dışında zambak yayınları resimleri çok canlı içeriği de açıklayıcı.smg de güzel

Tepki Skoru
0
bende bu sene smg bizimsınıfı kullanıyorum gerçekten çok güzel tavsiye ederim...

Tepki Skoru
0
ben eğlenceli eğitim setini kullanıyorum 7 kitaptan oluşuyo.fena değil

Tepki Skoru
0
küçük adımlar yaratıcı çocuk setini kullanıyorum.Kitap seti çok güzel....oluşum ve kök yayıncılık pahalıdır ama çok güzeldir tavsiye ederim.biz oluşum ve kök yayıncılığı pahalı oldukları için kullanamadık.

Tepki Skoru
0
Tubigem yayıncılık okulöncesi eğitim seti. çok tercih edilmiyor ama bence güzel bir set...

Tepki Skoru
0
Geç kalınmış bir teşekkürle birlikte, (dönem ortasında pek de bir mahiyeti kalmadı ama) ilerki seneler için tavsiye edeceğim Duru yayınlarının kavram ve matematik içerikli bölümler halinde satılan seti. Smg gerçekten kaliteli bi yayın yapmış fakat onun da matematik ve kavram öğretimi konusunda kaynağı yoktur (En azından bendeki sette) Tomurcuk yayınlarını kullanıyorum çok devasa olmasına aldanaraktan aldım fakat pek işlevsel değil....

Köy okullarından ya da sosyo-ekonomik durumu kötü olan okullarda görev yapıp, sınıfına toplu şekilde eğitim seti almayan arkadaşlara şöyle bir önerim var. A4 boyutundan daha büyük ebattaki setlerin fotokopi çekimi sırasındaki size vereceği ızdırabı yaşamamak adına, bu konuya bir tırnak atmak istedim.

Tepki Skoru
3
iyi yapmışsınız hocam ,,, ben de köy okulunda görevliyim ve o fotokopi mevzusu,can sıkıcı gerçekten...bu arada ben seneye,toplu olarak zambak yayınlarının minik kalpler setini almayı düşünüyorum şimdiden. fiyatı da uygun,55 lira....

Tepki Skoru
3
ve ayrıca karınca nickli arkadaşın tavsiye ettiği tubigem yayınlarının tercih edilmemeleri için çoook geçerli sebepleri var...türkiye haritasıyla ilgili saçmalıkları ve hadsizlikleri mesela...neyse sinirlendim,konuşmuyorum :emot159:

Tepki Skoru
0
ben Morpa kullanıyorum..çok memnunum...dergileri çok güzel..ilgi çekici..sayfaları kaliteli..geçen yıl Gendaş kullandım berbattı..hiç tavsiye etmiyorum..pek çok yayın evinin kitap tanıtımı geliyor bana sene başında hepsini inceledim ama en iyisi ve kalitelisi morpaydı..40 tl gibi cüzi bir miktara aldık...internet fiyatı 120 tl bir de..sağolsunlar çok yardımcı oldular!!

Tepki Skoru
0
iyi yapmışsınız hocam ,,, ben de köy okulunda görevliyim ve o fotokopi mevzusu,can sıkıcı gerçekten...bu arada ben seneye,toplu olarak zambak yayınlarının minik kalpler setini almayı düşünüyorum şimdiden. fiyatı da uygun,55 lira....
Bi önerim olabilir bu konuda. Eğitim setinizin malum her sayfasını fotokopi halinde çocuklara sunmuyorsunuz. Fotokopi çektiğiniz sayfaları kenarlardaki fazlalıklları sırasıyla A4 boyutunda gelecek şekilde kesip dosyalamanızı tavsiye edebilirim.

Tepki Skoru
0
bende bu yıl oluşmu kullnyrm öğretmenm
ama smg de çok güzel tavsiye ederm
okuma yazmaya hazrlk çalşmlrnda smg nin kitaplarndn ve yapanın okuma yazmaya hazrlık kitabndn yararlnyrm ayrıca türkçe dil etknlklrnde kök yaynlrınınbelirli günler ve haftalar kitabyla zenginlştrme yapıyorm yani planm oldğu gibi kalmyr kompleks hale getiriyorm..daha dolu dolu bu haliyle ((:) bilmyrm yardımım oldmu ((:)

Tepki Skoru
0
Kavramlar öğretimi için alpino yayıncılığı öneririm.Cidden çok güzeller.
Kes-yap kitapları olarak da mavi yunus ideal ;)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle