Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Arkadaşlar çok çok önemli cezalı durum ile

Tepki Skoru
0
Ben bugün milliegt tercihlerimi onaylatmaya gittim daha önceki kasım atamasında atanıp büte kalıp okuluna gitmeyen 2 arkadaşla karşılaştım bunlar atandikları halde büt yüzünde gidemediler şimdi sınıf geçip tercih yapıyorlar bu nasıl iş anlayamadım bunu ögrenebileceğimz bir yer varmı lütfen cevap yazın!!!

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
Okulunu tamamlamadan atana bİlmelerİ tabİ İlgİnÇ bİr durum ? Ama hak yerİnİ bulmuŞ sanirim haklari yanmiŞ okulu bİtİrdİklerİ İÇİn tekrar baŞvuru yapmiŞlar asil sorun Şİmdİ nasil tekrar tercİh yapiyor olmalarindan zİyade okulu bİtİrmeden nasil tercİh yaptiklari ve atandiklari aklim ermedİ vallaha

Tepki Skoru
0
Okulunu tamamlamadan atana bİlmelerİ tabİ İlgİnÇ bİr durum ? Ama hak yerİnİ bulmuŞ sanirim haklari yanmiŞ okulu bİtİrdİklerİ İÇİn tekrar baŞvuru yapmiŞlar asil sorun Şİmdİ nasil tekrar tercİh yapiyor olmalarindan zİyade okulu bİtİrmeden nasil tercİh yaptiklari ve atandiklari aklim ermedİ vallaha

Tepki Skoru
0
arkadaşım onlara nasıl tercih sayfası açıldı nasıl tercih yaptılar anlamış degili acaba kuradamı 1 yıl cezalı durumdasınız çıkar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar o durumda tercih yapıyolar meb onaylıyor sonrasında meb yazı geliyor atandı gitmedi diye sonra o arkadaşları arıyolar oşekilde devam ediyo illaki ortaya çıkıyor

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle