Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Arkadaşlar buNU yanlarına kar mı bırakacaz...

Tepki Skoru
0
faceden hocam kpss deneme com da bilgilerini doldurun hergün bilgi veriyo zaten

Tepki Skoru
0
yeliz arkadaşım seninle hemen hemen aynı nette olan arkadaşım var ona 49 sana 45 banada 47gk gy 64eb gelen sonuç 44.90 bu puanlar düzelmeyecekmi?bizim suçumuz ne?

Tepki Skoru
0
Bayram tatiline gircez diye bi de aceleye getirdiler iice mahvettiler yüzlerine gözlerine bulaştı...

Tepki Skoru
0
:ggggdw:gerçekten asalak gibi oldum puanımı görünce herkesin 8 puan benim 13 puan düşmüş 51 ken 37,2 aldım bu sınavda ne oluyor kimse bi şey yapmıyor sadece beddua var ve bu böyle olmaz bizi böyle atamazlar ve böyle sesimizi duyuramayız.inanın herkes için çk üzgünüm herkes de aynı durumu paylaşıyor.Benim dikkat çekmek istediğim konu bu seneki olaylar göz önüne alındığı zaman geçen sene benimle aynı netleri yapan bir aday benden 8 - 9 puan yüksek almıştır. Bu seneki olaylar göz önüne alındığı takdirde bu büyük bir haksızlığa yol açmıyor mu ? Ayrıca G. Yetenek ve Kültür sınavında yüksek yapan adaylar 60 Net yapsalar bile 75 puan ve üzeri alıyor. Eğitim bilimlerinden kopya çeken adam bundan mı çekmeyecek ?
buna dur deme zamanı geldi ama bu tek kişi ie olacak iş degil hepimiz bilyoruz.editörlerden yardım bekliyoz derdimize bir çare bulun.hem biz istemezmiyiz bi fen ci bi sınıfçı gibi demiyorum 20 bize 10 mat bile yeter ama biz ne kadar mat göyoduk lisedeki bilmiyorum artık herşey bana boş gibi geliyo ATANMAK HAYAL OLDU DÜRÜSTLÜK KAYBOLDU

Tepki Skoru
0
Senİ o kadar İyİ anliyorumkİİ hayatmizin Şokunu yaŞattilar . Bayram gİrdİ araya susacakmiyiz.. BİldİĞİnİz sİtelere yazin lÜtfen susmayinn.. Kader deyİp geÇmeyelİm lÜtfennn benİmde 10 puan bİrden dÜŞtÜÜ.... ((

Tepki Skoru
0
tabiki susmayacağız ya zaten netleride vermemişler doğru cevap şeklinde vermişler geçen sınavdan 43 aldım bu sınavda 15 net fazlam var 31 geldi arkadaşlar kimiside stantart sapmayın koymamışlar diyor hadi onları anlarım netlerimiz nerde arkadaşlar kader demiyelim yeter artık ya ben kitabın yüzüne bakmadım geçen yıl 43 geldi bu ne ya bu sene parçaladım kendimi yok yok biz sustukça yapıyorlar mail atalaım başbakanlığa cumhurbaşkanlığına

Tepki Skoru
0
Öğretmenler 2 defa KPSS’ye boşuna mı girdi!

KPSSzedelerden elektronik posta yağıyor. Geçen yıl sınava giren adaylar bu yıl 2 defa KPSS eziyeti sonrasında sınav sonuçlarını görünce şok yaşadıklarını söylüyorlar. Geçen yıla göre Eğitim Bilimleri sınavından daha fazla net yapmalarına rağmen puanlarının çok daha düşük gelmesine anlam veremediklerini vurguluyorlar....Ve yetkililerden açıklama bekliyorlar....

İşte elektronik postalar;
ARKADAŞLAR ABBAS GÜÇLÜ.COMA GİRİNN BU YAZI BAŞLIĞI OYLAYIN GÜNDEME GELMESİ İÇİN YORUM YAPIN.. YOKSAA DEĞİŞEN BİŞE OLMAYACAK ŞİMDİ BİRLİK OLMA ZAMANI HAKKI YENEN BİZLERİZZZZ LÜTFENNNN !!!​

Tepki Skoru
0
ben her zaman diyorum kaderci olmayalım artıkkk..Hem puanlamada hata var hemde kontenjan konusunda bizim hakkımız güpegündüz yeniliyor apaçık ortada ya daha nasıl olsun duyurmalı bunu tepki koymak gerek

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 1kişiyle 5 kişiyle bu iş olmaz millet forma bile girmiyor birkaç kişinin puanı yüksek atanma derdine düşmüş düşük puanlılarda sineye çekmiş bir yıl daha ders çalışmayı göze alan varmı gözümüze baka baka bizi enayi yurduna koymalarına gözmü yumcaz lütfen kurtulun bu seszizlikten bebegimi bırakıp çıkamıyorum bekar olan arkadaşlar araştırın lütfen ne yapabilecegimizi birlik olalım

Tepki Skoru
0
Memurlar nete giriyorum herkes aldığı puanlardan memnun kimsenin birşey yapası kalmamış.Olan yine puanı düşük gelenlere oldu.Gereken neyse yapalım ama kimsenin umrunda degil

Tepki Skoru
0
puanlar arasındaki çelişki neyin nesi buda cabası arkadaşlarla aynı neti yaptım 1-2 net oynamasına rağmen kimi 40-44-45-49 kafalarına göre puan vermişler makineden çıksa o bile bunu başaramaz bu işin bir tek yolu var oda 70bin atamayı alana kadar savaşmak ama hep birlikte
katılıyorum arkadaşım....aynennnnnnnnnnnnnnnnnnn.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yapmayın ya..70 000 atamaya ihtimal veriyor musunuz 10 000 için burun kıvırılırken?keşke olsa..

Tepki Skoru
0
HrŞeye raĞmen 'evet' dİyen bİr mİlletten ne beklİyorsunuz kİ... Bence Çok daha cİddİ sorunlarimiz olacak, hala kÖr cahİl İnsanlar var ÇÜnkÜ...

Tepki Skoru
0
bizi bu duruma getırenlerın hepsının ALLAH BELASINI VERSIN ABBAS GÜÇLÜYE TAM DESTEK BIRLIK OLMAK ICIN BENDE VARIM ARKADSLAR

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle