- Tepki Skoru
- 0
faceden hocam kpss deneme com da bilgilerini doldurun hergün bilgi veriyo zaten
dürüst davrandık kopya çekmedik, hakkımız neyse onu almaya çalıştık bizim suçumuz buyeliz arkadaşım seninle hemen hemen aynı nette olan arkadaşım var ona 49 sana 45 banada 47gk gy 64eb gelen sonuç 44.90 bu puanlar düzelmeyecekmi?bizim suçumuz ne?
:ggggdw:gerçekten asalak gibi oldum puanımı görünce herkesin 8 puan benim 13 puan düşmüş 51 ken 37,2 aldım bu sınavda ne oluyor kimse bi şey yapmıyor sadece beddua var ve bu böyle olmaz bizi böyle atamazlar ve böyle sesimizi duyuramayız.inanın herkes için çk üzgünüm herkes de aynı durumu paylaşıyor.Benim dikkat çekmek istediğim konu bu seneki olaylar göz önüne alındığı zaman geçen sene benimle aynı netleri yapan bir aday benden 8 - 9 puan yüksek almıştır. Bu seneki olaylar göz önüne alındığı takdirde bu büyük bir haksızlığa yol açmıyor mu ? Ayrıca G. Yetenek ve Kültür sınavında yüksek yapan adaylar 60 Net yapsalar bile 75 puan ve üzeri alıyor. Eğitim bilimlerinden kopya çeken adam bundan mı çekmeyecek ?
buna dur deme zamanı geldi ama bu tek kişi ie olacak iş degil hepimiz bilyoruz.editörlerden yardım bekliyoz derdimize bir çare bulun.hem biz istemezmiyiz bi fen ci bi sınıfçı gibi demiyorum 20 bize 10 mat bile yeter ama biz ne kadar mat göyoduk lisedeki bilmiyorum artık herşey bana boş gibi geliyo ATANMAK HAYAL OLDU DÜRÜSTLÜK KAYBOLDU
katılıyorum arkadaşım....aynennnnnnnnnnnnnnnnnnn.puanlar arasındaki çelişki neyin nesi buda cabası arkadaşlarla aynı neti yaptım 1-2 net oynamasına rağmen kimi 40-44-45-49 kafalarına göre puan vermişler makineden çıksa o bile bunu başaramaz bu işin bir tek yolu var oda 70bin atamayı alana kadar savaşmak ama hep birlikte