Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Arka Sokaklardaki Gaf

Tepki Skoru
1
arkadaşlar bana da arkadaşım anlattı, izlemedim ama avukat rolündeki ırmak ünal erkek arkadaşı olan komisere saf biri olmadığını belirtmek için ben anaokulu öğretmeni değilim avukatım demiş.'Sizce ne demek istiyor?1

Tepki Skoru
0
o anlatan arkadaş benim...:))) bir televizyon ekranlarında aşağılanmadığımız kalmıştı, o da sonunda oldu.. diziyi izlemiyorum ama tesadüfen reklam arasında açmıştım.. o diyolağa denk geldim... bir daha da asla reklam arasında bile açmayı düşünmüyorum...

Tepki Skoru
0
ya bende sizin dediğiniz gibi düşündüm önce.sonra bunu demek istememişlerdir ne şekilde söylemiştir diye düşündüm..açıkçası bende sıkılıp açmıştım ve o bölüme denk geldim.karşısındaki çocukça konuşuyor.ben anasınıfı öğrencisinimi dinliyorum bazında söylediğini anladım.alında orda ilker inanoğlunun çok saçmaladığını anlatmaya çalıştı.
temennim benim anladığım gibi olmasıdır.

Tepki Skoru
0
ya bende sizin dediğiniz gibi düşündüm önce.sonra bunu demek istememişlerdir ne şekilde söylemiştir diye düşündüm..açıkçası bende sıkılıp açmıştım ve o bölüme denk geldim.karşısındaki çocukça konuşuyor.ben anasınıfı öğrencisinimi dinliyorum bazında söylediğini anladım.alında orda ilker inanoğlunun çok saçmaladığını anlatmaya çalıştı.
temennim benim anladığım gibi olmasıdır.
diğer türlüyse gülerim :)) (tabi küçümseme bazında)

Tepki Skoru
0
izlemedim ama eğer kötü manada ise bu ne terbiyesilik yaa....bir dizilerde aşağılanmadığımız kalmıştı oda tamam daha ne eksik olsun...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar birilerinin sizin mesleğiniz hakkındaki söylemlerini neden bu kadar takıyorsunuz anlayamadım.Hem izlemeden yorum yapmak çok saçma geliyor.Anaokulu öğretmenlerine veya diğer branş öğretmenlerine maalesef kimse o kadar değer vermiyor.Ama önemli olan bizim değer vermemiz.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar dizinin o bölümünde salak falan denmek istemedi..sadece nurpetek hocamın dediği gibi karşısındaki çocuk gibi davranınca öle dediiiii...yani "benim işim çocuklarla uğraşmak değil" demek istedi..

Tepki Skoru
0
yanlış anlamalar olmuş heraldeki kanal d sitesinde açıklama yapmışlar...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle