Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Arı ve kovanları(mobil)

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşlar, ben uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama bir türlü faaliyet ekleyecek zamanım olmamıştı. Bugün siteden aldığım arı resmini ve kendi yarattığım kovanı kullanarak stajda çok güzel bir mobil oluşturdum ve sizinle paylaşmak istedim. Önce yapılışını anlatayım size, fotoğrafın nasıl ekleneceğini öğrenince de fotolarını koyarım.
Buradan aldığım arı resimlerini fon kartonuna çizidim. Çocuklar kesip kanatlarına yuvarlama grapon, karnına siyah yün ve antenlerine kibrit yapıştırdılar. Kovan için de zeytin yada turşu kurulan sarı kapaklı, plastik bidon aldım. Kapı yeri açtım ve dışına peligom sürerek tamamını pamukla kapladım. Onun üzerine sarı mutfak bezlerinden sarıp kahverengi yünle boğumlar oluşturdum. Altından da ip sarkıtarak yaptığımız arıları aralıklı olarak astım ve mobilimiz hazırlandı. Anlatımı bu kadar, umarım yakında fotolar da gelecek. Hepinize iyi çalışmalar, sınava girecek arkadaşlara başarılar...

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

Tepki Skoru
0
çok güzel olmuş.hemde basit.teşekkürler

Tepki Skoru
0
ellerinize sağlık çok güzel olmuş...

Tepki Skoru
0
çok güzel olmuş.yapılışını anlatmanızında çok faydası oldu teşekürler

Tepki Skoru
0
süper olmuş. paylaşım için teşekkürler

Tepki Skoru
0
teşekkürler...
ellerinize sağlık...

Tepki Skoru
0
arkadasım çok hoş olmuş.ben baska bı sıtede bıdondan kovan gormustum onun uzerı turuncu grapon ıle kaplanmış ve ıplerle sarılmış sıyah ıplere.uzerlerınede mınık arılar yapıştırılmış..ama sızın çalışmanız gayet guzel olmuş..bende arılarımı mobıl olarak astım tuvalet rulosundan yapmıştım.kovan dusunuyordum ne zamandır vakıt bulamadım acıkcası.altın sarısı renkte balon şişirdim bende mobılın arasına astım ..sıyah ıplerle susluycem bende.paylaşımın için tesekkurler..

Tepki Skoru
0
çok kıskandım. ben de stajımda hemen yapıcam :) çok güzel olmuş. ellerinize ve de miniklerin ellerine sağlık....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle