Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aralık atamasından sonra tekrar kadro olurmu?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar kafam çok karıştı yaaa.benim durum biraz daha farklı.kocaeli'nde sözleşmeli çaılışıyorum.ama eşimin işi antalyada olduğu için kadroda orayı yazarız diyorduk.fakat antalyada 2 yer var onlarda çok uzak...puanım 71.ben şimdi kadro tercihi yapmasam,çalışıtğım okulda devam etsem, şubatta bir daha kadro ataması olurmu diye düşünüyorum.belki o zaman antalyada açık verirler???görüşlerinizi bekliyorum:(

Tepki Skoru
0
arkadaşlar kafam çok karıştı yaaa.benim durum biraz daha farklı.kocaeli'nde sözleşmeli çaılışıyorum.ama eşimin işi antalyada olduğu için kadroda orayı yazarız diyorduk.fakat antalyada 2 yer var onlarda çok uzak...puanım 71.ben şimdi kadro tercihi yapmasam,çalışıtğım okulda devam etsem, şubatta bir daha kadro ataması olurmu diye düşünüyorum.belki o zaman antalyada açık verirler???görüşlerinizi bekliyorum:(
Sitenin birinde 2010 yılı atamalarının tamamının Ağustos ayında yapılması planlandığına dair bir yazı okudum.Aman dikkat!!!!!

Tepki Skoru
0
mecliste şubat ataması yapılacağı söylenmişti arkadaşlar daha öncede şubat atamalarının tatilde yapılacağı yazaılmıştı.

Tepki Skoru
0
evet şubat ataması her sene olmuş sanırım ama bu kadroya geçiş olurmu acaba yoksa sadece sözleşmelimi alırlar....off yaa napıcam bilemiyorum....şimdi hiç tercih yapmasam şubatı mı beklesem diyorum ama galiba risk oluyo o da...antalya çünkü zor bir bölge.kolay kolay açık vermiyorlar....

Tepki Skoru
0
Ben de senin durumundayım arkadaşım yozgat a atandım70 puanla eşim konya da ben de napıcamı şaşırdım

Tepki Skoru
0
lüfen duyarlı olalım ve maıllere devam edelim!! lüfen aabıldıgınız kadar aın arkadaslar lfen en azından şu sözlesmeli alımlar olana kadar

Tepki Skoru
0
bence olmamalı sözleşmeli almaları gerek çünkü bütçe yok..........

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben de aynı durumdan muzdaripim.puanım 77 ama erzurum merkezi açmıyorlar.umarım şubatta açılır.

Tepki Skoru
0
inş herkes atanır arkadaşlar özellikte biz büte kalıp diploması yetişmeyenler...

Tepki Skoru
0
başvurumu yaptııııııımmmmm (sınıf) (Memurlar.Net - Forum)

hayırlı olsun hocam.bende onaylattı az önce.ilçe milli eğitim müdürüne mühürletirken kadroya geçen sözleşmelilerin yerine yeni sözleşmeli alım olacak mı dedim.
evet olacak dedi...ne zaman dedim.bir iki hafta sonra dedi.onaylatmaya gidecek arkadaşlar sizde kendi ilçenizde onaylatırken sorun.sonra burada paylaşalım

inş. alım olacak....... sabredin arkadaşlar.... az kaldı Rabbimin izniyle......

Tepki Skoru
0
umutla arkadaşım çok teşekürr ederim ilgilendiğin için evt arkadaşlar başvuru onaylatmaya gidenler sözleşmeli alımı sorarsa çok seviniriz

Tepki Skoru
0
bence puanı yuksek olanalr yapmalı.. ben kadroluyum ama arkadasım da kararszıde bır çok kişiye sordukk ypsın ne olacagı belli değil dedi.. bence yapın gercekten neyin ne olacagı belli değil

Tepki Skoru
0
bende aynı durumdayım şubatı bekliyeyim diyorum ama kararsızda kalıyorum, kimin ne yapacağı belli değil yani :)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar moralinizi bozmak istemem ama artık bundan sonra sözleşmeli alım asla olmaz.çünkü bu kadın bundan böyle sözleşmeli almıyacağız mevcut sözleşmelileride kadroya geçireceğiz dedi.bundan böyle tüm branşlar için alımlar kadrolu olacak açıklarda ücretliyle kapatılacak.sözleşmelilerden boşalacak yerleri ek alımlarla değil ücretli öğretmenlikle dolduracaklar.bu iş bilmeyen keçi inatlı kadın olduğu müddetçe sözleşmeli alımı unutun.ya kpss den yüksek puan alır kadrolu atanırız yada ücretli köle oluruz.malesef ama gerçekler böyle.hiç kendimizi ek atamayla falan avutmuyalım oturup 70 üzeri kpss almak için çalışalım.diyeceksiniz ki kadrolu alım bir önceki sene emeklilik,istifa,ölüm v.s gibi sebeplerle boşalan yerlerin %25'i kadar anca olur kadrolu alarak açığı kapatamazlar 40.000 öğretmen atayacaklar diyeceksiniz.çözümü kolay bu 10.000 kadrolu alımda yaptıkları gibi 1 gecede 10.000-20.000-30.000 kadro kanunu çıkartıverirler.

Tepki Skoru
0
Ben de senin durumundayım arkadaşım yozgat a atandım70 puanla eşim konya da ben de napıcamı şaşırdım
bende seninle aynı durumdayım benim puanımda 71 umarım konya olur arkadaşlar başka konya isteyenler kaç puanı olduğunu yazabilirmi acaba

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle