Banada öyle geliyor. teşekkürler cvp içinkayıt yeniler ikendi sanırsam
ben bu yıl 2. üniversite için kayıt oldugum için yeni kayıt esnasında basvurumu yaptım.
Yalnız bu pasoların renklerini beğenmiyorum burdan sesimi duyuyorlarsa lütfen pembe istiyorum üstüne mor çizgili lütfen !...ßu uygulama İstanbul için geçerlidir.ßu pasolarla toplu ulaşım araclarına indirimli biniyoruz llk:
Yüzyılın icadı =)))))))))
Bizim pasolar 5 ocaktan itibaren veriliyor..Her ilde başka tarih sanırım Bengicim...guzucum fundacım 5 ocak cok geç bir tarih yanlısın olmasın. ocakta öğrenci kart teslim alınacak.
Ben haftaya gidip teslim alıcam öğrenci pasomu . paso basvurusu yaptıktan 2 hafta sonra gel teslim al dedi cunku memur bize
saçma bir uygulama ozaman
şöyle ki ; sen şuan öğrenci oldugun halde , harcını yatırıp unıversıteye kaydını yaptırdıgın halde otobuste tam bilet kullanman gerekiyor . Ocak ayına kadar bekletmenin hiç bir mantığı yok . ara sınıflar için kabul edilebilir bu durum , çünkü onların kartı ocak ayına yeni yıla kadar geçerli ancak yeni kayıtlar böyle bir şey söz konusu olmadıgı için 3 ay boyunca öğrenciyi tam pozisyonunda göstermek cok saçma !!!!
Ben haftaya alacağım eshot öğrenci pasomu . İyi kide alacağım çünkü kpss kursum baslıyor ve kursa giderken hergün öğrenci oldugum halde tam bilet kullanmak çok sinirimi bozardı.
( gerçi ben 2006da mezun oldum unievrsiteden , ozamandan beri öğrenci kullanmaya devame diyorum ama çaktırmayın )
Bende Ümraniye Aöf yazıo kıskandım ulen Beşiktaşa taşınıcam :hhf:İstanbuldaki kartlarımızda ßeşiktaş AÖF yazıyor.Yani benimkinde öyle =)
Kartımda bile ßeşiktaş ım yaaaaa :36_11_6:
İstanbulda hangi ilçenin bürosuna bağlıysan o ilçenin adı ve AÖF yazıyor.