Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

AÖF Paso ßaşvuruları

Tepki Skoru
0
büroya hıc gıtmedım paso basvuruları ne zaman bılen varmı

Tepki Skoru
0
Bengi bizde kayıt yenilerken yapıyorduk paso başvurusunu di mi ? yoksa kitapları alırken mi yapıyorduk hatırlamıyorum ya:/

Tepki Skoru
0
Ben kayıt yaparken yaptırmadım,belediyeye öğrenci belgesi gidilince yapılabiliyor diye biliyorum,yanlış mı biliyorum?ben bu şekilde yaptıracaktım,ilanı görmüştüm,31 ekim son günmüş Eskişehirdekiler için...

Tepki Skoru
0
tabıkıde yenı kayıt degılım 4.sınıf bızım kayıf yenılemeler kasım aralıkta gec geldı paso ıcın ondan sordum

Tepki Skoru
0
ßu uygulama İstanbul için geçerlidir.ßu pasolarla toplu ulaşım araclarına indirimli biniyoruz :eek:llk:

Yüzyılın icadı =)))))))))
Yalnız bu pasoların renklerini beğenmiyorum burdan sesimi duyuyorlarsa lütfen pembe istiyorum üstüne mor çizgili lütfen !... :p

Tepki Skoru
0
Ben kayıt için gittiğimde paso başvurusuda yaptım..5 Ocakta gidip alcam inş pasomu :):):)

Tepki Skoru
0
Bir ben yaptırmadım galiba:)bende halledicem bu hafta içinde,bizim pasolar iyi ki mor-pembe değil hiç sevmem de:)galiba bana özel yapmışlar benim rengim yeşil:)yeşilimsi birşey hoş bence:)...

Tepki Skoru
0
Bence de sarıyı bende sevmem:)evet mavinin tonları da olur,hele turuncu hiç olmasın,flimlerdeki hapishane kıyafetinin rengi,o zaman mahkum oluruz bizde:),öğrenci kimlik kartları pembe renginde miymiş Tuba öyle okumuştum.bu renk seçimini de kimler yapıyor böyle,bize sorsalar en iyisi de,kullanan biziz...

Tepki Skoru
0
lacivert-Mor mu tühh inşallah öyle değildir bu sene,beğenmedim:)mezun değil misin bu yıl derken diyecektim ikinici bölümün olduğunu unutmuşum:)bakalım görücezz bu seneki kartları...

Tepki Skoru
0
guzucum fundacım 5 ocak cok geç bir tarih yanlısın olmasın. ocakta öğrenci kart teslim alınacak.
Ben haftaya gidip teslim alıcam öğrenci pasomu . paso basvurusu yaptıktan 2 hafta sonra gel teslim al dedi cunku memur bize :)
Bizim pasolar 5 ocaktan itibaren veriliyor..Her ilde başka tarih sanırım Bengicim...

Tepki Skoru
0
saçma bir uygulama ozaman
şöyle ki ; sen şuan öğrenci oldugun halde , harcını yatırıp unıversıteye kaydını yaptırdıgın halde otobuste tam bilet kullanman gerekiyor . Ocak ayına kadar bekletmenin hiç bir mantığı yok . ara sınıflar için kabul edilebilir bu durum , çünkü onların kartı ocak ayına yeni yıla kadar geçerli ancak yeni kayıtlar böyle bir şey söz konusu olmadıgı için 3 ay boyunca öğrenciyi tam pozisyonunda göstermek cok saçma !!!!

Ben haftaya alacağım eshot öğrenci pasomu . İyi kide alacağım çünkü kpss kursum baslıyor ve kursa giderken hergün öğrenci oldugum halde tam bilet kullanmak çok sinirimi bozardı.
( gerçi ben 2006da mezun oldum unievrsiteden , ozamandan beri öğrenci kullanmaya devame diyorum ama çaktırmayın :D)

İstanbul'da pasolar en geç Mart ayına kadar geçerli. Yani Ocak ta paso veriliyor ama diğer hemen iptal edilmiyor.

Tepki Skoru
0
İşi hızlandırmak isteyen öğrenci belgesi ile kendiside direk İETT ye başvurabiliyor. Ama ben büroyu beklemek istiyorum dersen, dediğin gibi öğrenciliği daha önceden devam etmeyen biri mağdur olur.

Tepki Skoru
0
yeni öğrencilerin ocağı beklemelerine gerek yok üniden öğrenci belgesi alınıp iett den bu senenin pasosu alınabilir ki kardeşim öyle yaptı ...

Tepki Skoru
0
Eskişehirde büyükşehir belediyesinde 1 hafta içinde teslim edeceklermiş,bürodan erken veriyorlar sanırım,bir de ayrıntı birşey ama ona takıldım ben:),anadolu üniversitesi yazmıyor da yüksekokul yazıyormuş bazı kimlik kartlarında,yüksekokul benim bildiğim 2 yıllıklar değil mi,kuzenim fakültede ama öyle yazıyor...

Tepki Skoru
0
Her yerde her zaman beşiktaş demek:)Beşiktaşı severim kardeş takımımız:)G.S liyim:)her şehirde uygulama farklı demek burda öyle olmaz ama,gelince öğreniriz kartta ne yazıyor bakalım...

Tepki Skoru
0
İstanbuldaki kartlarımızda ßeşiktaş AÖF yazıyor.Yani benimkinde öyle =)

Kartımda bile ßeşiktaş ım yaaaaa :36_11_6:

İstanbulda hangi ilçenin bürosuna bağlıysan o ilçenin adı ve AÖF yazıyor.
Bende Ümraniye Aöf yazıo kıskandım ulen Beşiktaşa taşınıcam :hhf:

Tepki Skoru
0
Kardeş sözünü geri aldım o zaman:)konu pasodan futbola gelmiş:)

Tepki Skoru
0
Tuğba'nın olduğu her yerde konu mutlaka eninde sonunda BEŞİKTAŞ'a gelir =) Oy kuzum ya :36_15_4:

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle