Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

AÖF Okuyanlar Şu Anda Ne Yapıyorlar?

Tepki Skoru
0
ben 1, sınıfım özel bir yuvada çalışıyorum..özelllikle 3 ve 4, sınıfta okuyanların neler yaptıklarını merak ediyorum ..eger çalışıyorlarsa ağır oluyomu her ikisi birden

Tepki Skoru
0
2.sınıfta özel bı okulda calıstım yoluda uzaktı cok zorlandım 3.sınıftayım devlet okulunda usta öğretıcyım memnunum programlı olduktan sonra yurutulebılır staja derslere ışe ayrı vakıt ayırıyosun ona gore çalısıyosun ama cok zor değil

Tepki Skoru
0
Ben de 1. sınıfım devlet okulunda çalışıyorum hemde merkeze uzak bir ilçede okuldan sonra yapacak birşey olmuyor zaten o yüzden oturup ders çalışıyorum can sıkıntısından :))

Tepki Skoru
0
merhaba bende3.sınıftayım usta öğreticiyim zor oluyor ben neşe arkadaşa bişey sorak istiyorum staj dosyanı nasıl hazırlıyorsun acilen yardıma ihtiyacım var

Tepki Skoru
0
yaa ne mutlu sana can sıkıntısından ders çalışmak süper bişey olmalı :))

Tepki Skoru
0
geçen sene 4.sınıftaydım.öğretmenlik,ev işi,bir yığın ders,üstüne üstlük her şeyi mükemmelin üstünde bekleyen zor bir uygulama okulu.....
stajımı yarım bıraktım derslerime yoğunlaştım..
şu anda hala 4'teyim,çalışmıyorum,alttan bir tane dersim ve geçen senekinden farklı bi okulda stajım war..
sınıf tekrarı yapıyorum ama en azından mutluyum ;)

Tepki Skoru
0
4. sınıfım,usta öğreticiyim,stajerim,evliyim,(kendi okulum,staj okulum,ev işleri,dersler).....hepsi bu...hepsininde ayrı ayrı sorumlulukları var...bazen kafam kazan gibi oluyo....

Tepki Skoru
0
merhaba bende3.sınıftayım usta öğreticiyim zor oluyor ben neşe arkadaşa bişey sorak istiyorum staj dosyanı nasıl hazırlıyorsun acilen yardıma ihtiyacım var
STAJ DOSYAMI KENDI SINIFIMA GORE HAZIRLAYIP 2 HAFTADA BIR STAJ OKULUMA GIDIP KONTROL ETTIRIYORUM BIR SORUN YASAMIYORUM BITIRMEK UZERIM NE GIBI YARDIMA IHTIYACIN VAR

Tepki Skoru
0
puhahah evde oturuom o site senin bu site benim pc başındayım gün boyu sonracıma msn şeysine takılıom bi bakıom akşam olmuş sonracıma hadi akşam olmasını geç bi bakıom sınav günü gelmiş çatmış tabi içime bi ateş düşüo napcam napcam klcammı diye geçen yıl öle oldum bu yıl olmam dedim yine öle oldum off off benim şu tembelliğim yokmu :(

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende seneye allah nasip ederse çalışmak istiyorum evde çok oturdum artık biraz çalışma vakti herhalde milli eğitime başvurmak gerekiyo usta öğret. olmak için bende bilmiyorum ama araştırmak lazım deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim selamlar

Tepki Skoru
0
slm arkadaslar ben devlet memuruyum resmı bır kurumun kresınde , sabah 7,30 aksam 18:00 de cıkıyorum evlıde olunca calışmak zor oluyor derslere bır an once okulu kalmadan bıtırıp gorevde yukselme sınavına gırcem ama gıttıkce okul dersler agırlasıyor gıbı?*

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar Ben İlk Mezunum 2000de AÇildi 2004 De Mezun Oldum Çok Komİktİ HerŞey HİÇ Kİmse Ne YapacaĞini Bİlmİyor Ne İdarecİler Ne Mİllİ EĞİtİm Bİlİrİmkİ Bİr GÜnde 5 Defa ÇaĞaloĞluna GİttİĞİmİ Şİmdİ 8 Sene Oldu Okul Bİttİkten Sonrda 1 Sene MÜdÜrlÜk Yaptim Ama Memnun Kalmadim Tekrar Devlete DÖndÜm Hele O Staj Dosyalari Off Off Bİr Plan Yaziyorduk Planin 4 Sayfa Olmasi Gerekİyor Şİmdİ Planlar Gİbİ DeĞİldİ Yanİ HerŞeyİ Bİr Denek Gİbİ Bİzİm Üzerİmİzde Denedİler O Dosyalar Az DeĞİŞmedİ Okuyanlara Kolay Gelsİn

Tepki Skoru
0
ben de evdeyim semineri kaçıdım 2 sınıfta görev almak istiyordum aslına ama işte seminer belgesi olmayınca baş vuramıyoruz dikkat edin valla kaçırmayın arkadaşlar tarihleri artık inşllh seneye çalışırız

Tepki Skoru
0
arkadaslar birkaç defa sordum fakat soruma hiç cevap alamadım..1. sınıfım insan anatomisinde kalındıgında sınıf tekrarı oldugunu duydum..doğrumu

Tepki Skoru
0
arkadaslar birkaç defa sordum fakat soruma hiç cevap alamadım..1. sınıfım insan anatomisinde kalındıgında sınıf tekrarı oldugunu duydum..doğrumu
Sana Bende Dahil Bir Çok Kez Cewap Werdik "Aöf ile ilgili sormak istedikleriniz" kısmına sormuşsun zaten cvbıda werilmiş.

Tepki Skoru
0
bende 4. sınıfdayım staj yapıyorum çalışmıyorum ama hayatımda hiç bu kadar zorlandığımıda inanın hatırlamıyorum.ben metge de çocuk gelişimi bölümünü bitirdim üstelik staj yaparken doğumumu yaptım tekrar staja devam ettim.oğlum 1,5 yaşındayken dersaneye gittim açıköğretimi kazandım ama şu iki yıldır çektiğimi hiç birşeyden çekmedim neyse daha fazla bir şey demiyeyim az kaldı! hepinize kolay gelsin arkadaşlar

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle