arkadaşım benim 4.sınıf öğretmenlikte mesleki gelişim kitabına ihtiyacım var çok mağdur durumdayım bana yardımcı olacak biri var mı?arkadaşlar bu sene bölümümüzün yardımcı kitapları çıkmış egem yayınları zafer çarşısı mustafa kitapevi kızılay da almak isteyenler gecikmesin başarılar:36_7_8:
arkadaşım benim 4.sınıf öğretmenlikte mesleki gelişim kitabına ihtiyacım var çok mağdur durumdayım bana yardımcı olacak biri var mı?
ya biliyorumda elimde kitap olmadan pek çalışamıyorum ben:36_3_12:Arkadaşım, e öğrenmede yeni kitapları eklemişler. Oradan bakabilirsin.
tşkler canım=)arkadaşlar bu sene bölümümüzün yardımcı kitapları çıkmış egem yayınları zafer çarşısı mustafa kitapevi kızılay da almak isteyenler gecikmesin başarılar:36_7_8:
arkadaşlar bu sene bölümümüzün yardımcı kitapları çıkmış egem yayınları zafer çarşısı mustafa kitapevi kızılay da almak isteyenler gecikmesin başarılar:36_7_8:
rica ederim inşallah kitapları bulursunuztşkler canım=)
evet güzel kitap zaten sadece bu yayını buldum özet olrak anltıyr ve deneme soruları ve sınavları vararkadaşım kitabın anlatımı nasıl almaya değermi dersinizz???