Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aöf okulöncesi öğretmenliği yardımcı kitap

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu sene bölümümüzün yardımcı kitapları çıkmış egem yayınları zafer çarşısı mustafa kitapevi kızılay da almak isteyenler gecikmesin başarılar:36_7_8:

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu sene bölümümüzün yardımcı kitapları çıkmış egem yayınları zafer çarşısı mustafa kitapevi kızılay da almak isteyenler gecikmesin başarılar:36_7_8:
arkadaşım benim 4.sınıf öğretmenlikte mesleki gelişim kitabına ihtiyacım var çok mağdur durumdayım bana yardımcı olacak biri var mı?

Tepki Skoru
0
:36_3_12:Arkadaşım, e öğrenmede yeni kitapları eklemişler. Oradan bakabilirsin.
arkadaşım benim 4.sınıf öğretmenlikte mesleki gelişim kitabına ihtiyacım var çok mağdur durumdayım bana yardımcı olacak biri var mı?

Tepki Skoru
0
rica ederim geçen sene yardımcı kitap bulamamıştım bu sene çok sevindim bulduğuma. egem nete girin şehirlere göre anlaşmalı kitapçılar yazıyr ona göre bulunduğunuz ilde varsa ona göre alırsınız.inşallah bulursunuz ders kitaplarını okumak çok zaman alıyr :congratulationscut:36_15_4:

Tepki Skoru
0
zaten sadece egem yayınları bu yıl yardımcı kitap çıkarmış. egem yayınlarının geçen senelerdeki kitaplarını almıştım çok ta memnundum ama bu yıl aldıklarım beni hüsrana uğrattı. sadece fakültenin verdiği kitaplarda ki cümleleri kısaltarak yazmışlar, konu tarama testleri ise çok özensiz hazırlanmış, ayrıca soru sayısı da çok az. yani biraz aceleye gelmiş galiba bu yıl. geçen senelerde ki kitapları gerçekten çok iyiydi. ama dediğim gibi bu yıl başka hiçbir yayın çıkartmamış.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle