Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

AÖF Okul Öncesi Öğretmenliği Programı'nda Değişiklik

Tepki Skoru
0
arkadslar ben bı duyum aldım ne kadar dogru bılmıyorum bızı yök'e baglayıp ders sayısı ve stajlarla ılgılı degısıklıkler yapılacakmış bu konuyla ılgılı bılgısı olan varmı?ben tam anlamıyla arastırıp daha detaylı yazarım ....eger sızlerınde bu konuyla ılgılı duyumunuz ya da bılgınız vvarsa paylasırsanız sevınırım.... :36_11_12:

Tepki Skoru
0
zaten yök e bağlı anadolu üni değil mi

Tepki Skoru
0
o zaman yöke direkt bağlamak diye bişi olamaz

Tepki Skoru
0
Yök e bağlanmak ne demektir=) Zaten Anadolu Universitesi bünyesinde bir bölümseniz eğer bu doğal yoldan YOK e bağlı olmak demektir. Sizin ders ve staj olayınızı ayarlayanda zaten Yok tur. Yani okul kafasından ders belirlemiyor YOK un uyguladığı ders ve staj programını görüyorsunuz.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar stajlarda değişiklik olacakmış. ama şöyle; artık staj dosyası hazırlamıcaz herkezin şifresi olacak planları ve uygulama raporlarını verdikleri şifre ile herkes kendi alanına yükleyecek. onlar ordan kontrol edeceklermiş. geçtiğimiz haftalarda dekan açıkladı bunu.

Tepki Skoru
0
yani biz denek mi oluyoruz:( inş bizim için hayırlısı olur!!

Tepki Skoru
0
arkadaşlar stajlarda değişiklik olacakmış. ama şöyle; artık staj dosyası hazırlamıcaz herkezin şifresi olacak planları ve uygulama raporlarını verdikleri şifre ile herkes kendi alanına yükleyecek. onlar ordan kontrol edeceklermiş. geçtiğimiz haftalarda dekan açıkladı bunu.
Bu şimdi biizm işimizi mi kolaylaştırıcak ?? Nası etkiler bisi?

Tepki Skoru
0
Kırtasiye işi yapmayacaksınız daha ne olsun. Çok şanslısınız!

Tepki Skoru
0
ewet orası oyle yoke baglı üni. bılıyorumda ders sayısında ve stajlarda degişiklık olacak galiba ama ıyı yondemı kotu yondemı etkıler onu bılmıyorum ??????

Tepki Skoru
0
Birleştirilmiş dersler var. Yoksa tüm dersleri alıyorsunuz. Kanımca en fazla birleştirilmiş dersleri ayırıp ders sayısını çoğaltabilirler. Örneğin gördüğümüz matematik ve fen öğretimi dersi; matematik ve ayrıca fen öğretimi dersi olarak ayrılır ve konular dahada detaylandırılır. Onun dışında her hangi bir değişklik yapmazlar. Çünkü diğer lisanslarla aynı şuan yapılanlar.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle