Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aöf okul öncesi mezunları devlette çalışabilir mi?

Tepki Skoru
0
merhabalar ben bu sebe aöf okul öncesine yerleştim çok iyi araştırdım ama şimdi etrafımdaki herkes devlette çalışamayacağımı söylüyor bu seneden itibaren öyleymiş oysa ösym kitapçığında sadece meble imzalanan protokolün bittiği yazıyordu ve yanılmıyorsam bu protokol kpss de atama önceliği veriyordu artık o kalktı bir bilgisi olan var mı lütfen cevapları bekliyorumm çookk teşekkür ederim

Tepki Skoru
0
arkadaşım ,gerçekten bir protokol vardı,ancak kalktı.protokol sadece öğrenciyken,devlette 2 yıl çalışanların kadroya geçirileceği ile ilgiydi.aöf mezunu olman bir öncelik,ya da tam tersi seni olumsuz yönde etkilemiyor kesinlikle.forumdaki çoğu arkadaşımız da aöf mezunu.kpss girip hem sözleşmeli hem de kadrolu atanabilirsin.örgün okuyan bütün arkadaşlarla eşit hakka sahipsin.devlette çalışamazsın diyenlerin bilgisi yok belliki.istediğin her an,sınavı kazanmak şartıyla hem devlette hem de özelde çalışabilirsin.

Tepki Skoru
0
aof mezunuyum. 2009 da sözleşmeli atandım. bu aralıkta da kadroya geçtim. örgün okuyan arkadaşlardan bi farkım yok. içini ferah tut. sana onu söyleyenler bilgisizliğinden söylemiştir :) hayırlısıyla okulunu bitirip atanırsın inş. başarılar.

Tepki Skoru
0
çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattınız iki gündür ağlamaktan gözlerim şişmişti bunu söyleyen bi hoca olacak bi de tekrar çok teşekkür ederim

Tepki Skoru
0
çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattınız iki gündür ağlamaktan gözlerim şişmişti bunu söyleyen bi hoca olacak bi de tekrar çok teşekkür ederim

arkadaşım aöf mezunuyum 2009 da atandım örgünle aynı hakların yeterki kpss den 70 ve üstü bir puan al kadro için ok.başarılar...

Tepki Skoru
0
tekrar çok teşekkür ederim dediği gibi ben de çok araştırdım ama hocamın bi tanesi tutturdu artık atanamazsın diye dediğine göre gizli tutuluyormuş ama artık eminim çok teşekkür ederim başarılarr

Tepki Skoru
0
kadrolu veya sözleşmeli öğretmenlikte yaş sınırı var mı arkadaşlar?:11:

Tepki Skoru
0
Örgün mezunlarının hakkı varsa tabiki bizimde hAkkımız var.Ben değişmediyse 39 atanma sınırı diye biliyorum.

Tepki Skoru
0
Bende 2008 Açıköğretim mezunuyum. Devlet okulunda kadroluyum. Benim bildiğim de 40 yaş sınır.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle