Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

AÖf ÖĞrencİsİ olmak

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşlar.ümrabniye kız meslek lisesini 2006 yılında okul üçüncüsü olarak bitirdim.sınıfımda da birinciydim.iki defa öss girdim.sözelden 343 eşit ağırlıktan 325 puan aldım.iyi bir üniversiteyi kazanbileceğimi düşünürken aöf kazandım.kardeşim 248 puanla aöf işletme bölümünde okuyor. 343 ile 248 puan arasında dağlar kadar fark var iki kişi de 4 yıllık fakültede okuyor.bu haksızlık değilmidir?şu anda 4. sınıf öğrencisiyim.bütünleme sınavına dahi kalmadım.her sene onur belgesi alıyorum.şu anda evde oturan işsiz biriyim.2 senedir iş arıyorum.tecrüben yok yada stajın var diyorlar işe almıyorlar.400-500tl gibi rakamlar teklif ediyorlar.arkadaşlar bana iş konusunda yardımcı olurmusunuz, bu sorunları yaşayan arkadaşların düşüncelerini öğrenmek istiyorum paylaşırmısınız.

Tepki Skoru
0
Sen hangi bölümü okuyorsun arkadaşım?Okul öncesi öğretmenliği ise nasıl işsiz kaldım diyorsun?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle