Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aof mezunlarına kpss ayrım varmı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar kpss alımlarında aof oöe mezunlarına ve orgun mezunları arasında kodlama ayrımcılıgı varmı meb ögretmen alımlarında bızlerle orgunlerı ayrımı tutuyor bı fıkrı olan varmı benım duyumlarıma gore aof ve orgunlerı atamalarda ayrı tutuyorlarmış kadro acarken aof ve orgun dıye ayırlarmış kodlamları ble farklıymış kpss alınan puana gore atamalar yaparken orgun dıye ve aof dıye ayrım yapılmışbi fikri olan varmı?

Tepki Skoru
0
canımsın tam yılını hatırlamıyorum ama sanırım 4 5 yıl kadar önce tc meb ile anadolu ünvtesi arasında bir sözleşme vardı bu ise;belli bir süre kpss sonucunda aöf mezunları örgün mezunlarına göre atamalarda öncelikliydi ve bitirildi.bunun yerine örgün ve aöf mezunları aynı haklara sahip oldular

Tepki Skoru
0
Kodlama ayrımı var. Ben aöf mezunu kadrolu öğretmenim. Ve atandım. Atanmada kpss üstünlüğü önemlidir. Burada ki kodlama atanma konusuyla değil. Hangi okulu bitirdiğinle alakalı. mesala anadolu üni. mezunu 2 kişi olsun. Bunlardan biri örgün diğeri aöf. İkisinin kodları farklıdır. Yani bunun atanmayla ilgisi yok. Hangi okulu mezunusun onunla ilgili

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle