Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aöf den örgüne geçiş

Tepki Skoru
0
bende bu sene aöf kazandım şuan hala üzgünüm örgün istiyodum çünkü.şimdi şunu merak ediyorum aöf den örgün eğitime geçiş var diyolar nasıl oluyo kaçıncı sınıfta geçebiliyoruzz lütfen bilen cevap verebilir mii???*

Tepki Skoru
0
Bildiğim kadarıyla notlarının ortalaması 80 olacak ve ikinci yada üçüncü sınıfta geçiş yapmak istediğin okula başvuru yapıyorsun sen notlarını 80 ve üzeri yapacaksın geri kalanı başvurduğun okulun istediklerine kalıyor canım.

Tepki Skoru
0
ya işte hangi sene 2.sene sonunda diye duydum 2.sene basında diyende var kesin olarak nasıll

Tepki Skoru
0
Açık öğretim yatay geçiş yönetmeliğinde bunu belirtmemiş.Zaten yeni bir uygulama burada yapanda yoktur.Bu yıl sanırım ilk olacak.Kayıt esnasında büroya sorsan yada açık öğretimi ararsan daha net bilgi alırsın.

Tepki Skoru
0
okulöncesi öğretmenliği için eğer yönetmelik değişmemişse örgün eğitime geçiş yok diye biliyorum.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar kesin başladı değil mi? kimi yok diyor kimi 2013 te başlayacak diyor :S ne yapacağımı şaşırdım

Tepki Skoru
1
Arkadaşlar aöf de okuyanlarda artık yatay geçiş hakkına sahip...
Geçen yıl başladı hatta. Üniversitelerin geçen yılki yatay geçiş şartlarına bakarsanız görebilirsiniz aynen şöyle yazıyor..

Açık ve uzaktan öğretimden örgün öğretim programlarına geçiş yapılabilmesi için, öğrencinin öğrenim görmekte olduğu programdaki genel not ortalamasının 100 üzerinden 80 veya üzeri olması veya kayıt olduğu yıldaki merkezi yerleştirme puanının, geçmek istediği üniversitenin diploma programının o yılki taban puanına eşit veya yüksek olması gerekir.

Şimdilik bildiğim tek şart bu.. alınan öğrenci sayılarıda 2 en fazla 3 bu arada.. :((

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle