Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aöf 'de Çalışma Sisteminiz

Tepki Skoru
0
arkadaşlar izlediğiniz çalışma yöntemlerini paylaşırsanız çok sevinirim.
ben ilk önce sınava kadar konuları yetiştirebilmek için her üniteye 15-20gün verdim. sonra tekrarlarada zaman kalıyor.
sadece ingilizcede fazla ünite olduğu için o biraz daha hızlı çalışmayı gerektiriyor galiba.
ne dersiniz doğru bi başlangıç yapmış mıyım????

Tepki Skoru
0
BU BİR OTOMATİK MESAJDIR Nuray Çetin... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

Tepki Skoru
0
ben genellikle yardımcı kitaptan çalıştığım için bir günde herhangi bir dersten bir ünite bazende iki ünite bitiriyordum daha sonra üniversitenin kitabını gözden geçirip kendimce önemli yerleri not alıyorum ayrıca yazarak çalışıyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşım bende yazarak çalıştım ders kitabında önemli gördüğün yerleri not al ve ünite sonundaki değerlendirme sorularınıda cevaplarıyla beraber notlarının arasına ekle ayrıca yardımcı kitap kullanıyosan önemli gördüğün soru ve cevapları not alabilirsin yazdığın notları çalışsan yeter ben bu şekilde çalıştım şimdi 4. sınıfım ve şimdiye kadar hiç alttan dersim olmadı özellikle ders kitabını iyi çalış sınav soruları orda gizli ...başarılar.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim.
hepinizin anlattıklarıbenim için çok yararlı olacak!
bende kitapt önemli yerlerin altını çiziyorum.
kendim soru çıkartarak çalışmayı planlıyorum...

Tepki Skoru
0
tubacım herkes artık yardımcı kitapların kalktığını söylüyor
sen hangisinden çalıştın?
ben deneme sınavlarının olduğu bi kitap arıyorum ama bi türlü bulamadım??? :(

Tepki Skoru
0
yardımcı kitaplar her ders için ayrı dimi?
yani okul öncesi öğretmenliği 1.sınıf için tek bi kitap değil????

Tepki Skoru
0
Nuraycım ben ders kitaplarını roman okur gibi sayfa sayfa okurdum :) sonra da her ünitenin önemli yerlerini belirleyip not eder çalışırdım, aralardan paragraflardan çok soru çıkardı kitabın tamamını okumanın faydasını gördüm, herkes farklı şekillerde öğreniyor, kolayına nasıl gelirse öyle yaparsın artık...başarılar canım:)

Tepki Skoru
0
canımcıklarım çok sağolun :)
bengicim bende anadolu mezunuyum ve ingilizceye çalışmayı senin gibi düşünmüyorum.
çıkmış sorulara baktım takılmadan yapabiliyorum ingilizceyle zaman kaybetmek istemiyorum onun için.
umarım hayal kırıklığına uğramam :)))

Tepki Skoru
0
canım ben 3. sınıftayım 1 deyken bende çok korkuyordum ama hiç gerek yokmuş yazarak çalıştım yardımcı kitaptan test çözdm hiç kalmadım sanada başarılar

Tepki Skoru
0
eylemcim teşekkürler güzel arkadaşım,
gün geçtikçe içim rahatlıyor sizlerden bunları duyunca....

Tepki Skoru
0
ben de yardımcıdan çalıştım özellikle anatomi için yardımcı oluyor.yardımcılar kaldırıldı ama başka yerlerdede bulunabiliyor.arkadaşım geçen sene almıştı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar izlediğiniz çalışma yöntemlerini paylaşırsanız çok sevinirim.
ben ilk önce sınava kadar konuları yetiştirebilmek için her üniteye 15-20gün verdim. sonra tekrarlarada zaman kalıyor.
sadece ingilizcede fazla ünite olduğu için o biraz daha hızlı çalışmayı gerektiriyor galiba.
ne dersiniz doğru bi başlangıç yapmış mıyım????
nuray ben 3. sınıftayım ve alttan hiç dersim yok çok şükü hiç de kalmadım ve sana tek tavsiyem üniversitenin verdiği kitaplardan ve ayrıntılara dikkat ederek çalış ama ünite bitiminde ara verme tekrarı zor olur.küçük küçük notlar al tekrarın kolaylaşır.yardımcı kiyaplardan ve internet sayfasından soruları çöz o zaman başarılı olursun ve bilgilerin kalıcı ol ben hep bu yöntemi uyguladım.ve şuan çalışıyorum da. başarılar şimdiden.
:36_11_12:

Tepki Skoru
0
ben genellikle yardımcı kitaptan çalıştığım için bir günde herhangi bir dersten bir ünite bazende iki ünite bitiriyordum daha sonra üniversitenin kitabını gözden geçirip kendimce önemli yerleri not alıyorum ayrıca yazarak çalışıyorum
ben de bu şekide çalışıyorum egem yayınlarının kitabı var çok iyi oldu bu kitabı bulmam herkese allah kolaylık versin

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yardımcı kitap illaki gerekli mi? baktım da herkes yardımcı kitaplardan bahsedio ...sınavlara hazırlanmada büyük katkı sağlıomu eğer öyleyse en kısa zamanda yard. kitap edinmem gerekk...

Tepki Skoru
0
piyasada kaldırıldı hiç bir yerde bulunmuyor yardımcı kitap bulabilenler şanslı

Tepki Skoru
0
ben de 4. sınıfım. her sene yardımcı kitap
alarak çalıştım dersler. ayrıca aöf nin verdiği
kitaplarda sayfanın kenarlarında minik ve kısa notlar
ve konu bitiminde özet bölümü var. ben sadece ders
kitaplarından o kısımlara çalıştım.ben son 15 günde bütün
dersleri çalışıyorum ve yazarak çalışıyoyorum. çok şükür
hiç büte kalmadan geçenlerenim.inş bu sene de öyle olur da
hayırlısıyla bititririm :)) sana da başarılar canım...

Tepki Skoru
0
ben daha yeni aldım yardımcı kitap nasıl kalktı...murat yayınları tavsiye ederim...

Tepki Skoru
0
murat yayınları artık basmıormus okul öncesi yardımcı kıtaplarını ben egem yayınlarınınnkını aldım arkadaslarımda öle..bn hiç kıtaplardan çalısmıorum hiç bakmadım yardımcı kıtaptan ünite ünite ders bıtene kadar çalısıorumm valla,sonra dıger derse gecıorum henuz cok calısamadım ama bayram sonrasıı süpperr giriş yapcamm çalısmaya:)))))

Tepki Skoru
0
ilk umut var arkadaşım ona bak birde netten takip edebilirsin kitap tanıtımlaranı

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle