Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

aöf birinci sınıf la ilgili bazı sorularım var ???

Tepki Skoru
0
arkadaşlar mrb yeni üye oldum,bu sene birinci sınıftayım,sitedeki birinci sınıftaki bilgi paylaşımlarını okudum kafama takılan sorular var yardımcı olursanız mutlu olurum
bana altı tane kitap verildi bunlar
psikoloji.insan anatomisi ve fizyolojisi.eğitim bilimlerine giriş,okulöncesi eğitimine giriş,bilgisayar ve ingilizce bazı yerlerde anne cocuk sağlığı beslenme ve ilkyardım bunun yanında okulöncesi demokrasi eğitimi ve cocuk hakları olarak gördüm
birinci sınıflar sekiz ders mi görüyor altı ders mi,ben büroya gittiğimde kitaplar bu kadar dendi ama ben bu kı derside görüyorum,bilgi verirseniz sevinirim birde 2011 den geriye birçok soru çözdüm hiçbirinde psikolojiye dair soru görmedim,psikoloji bu seneye ozel biseymı yani sistem falan mı değişti,cevaplarınızı beklıyorum :)))

Tepki Skoru
1
Öncelikle aramıza hoşgeldin sima_19 :3:
....Bende aöf okulöncesi öğr . 2. sınıfım bu yıl kredili sisteme geçtik .evet 1. sınıfta toplam 8 ders var ve bu 8 ders iki döneme dağıtılmış durumda ..
buradan inceleyebilirsin ...

1. SINIF OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ 1. DÖNEM sorumluluk ÜNİTELERİ
DERS ADIASDSTUAKTS
BİLGİSAYAR - 11-41-8305
İNSAN ANOTOMİSİ VE FİZYOLOJİSİ1-61-12304
EĞİTİM BİLİMLERİNE GİRİŞ1-61-12406
OKULÖNCESİ EĞİTİME GİRİŞ1-51-10406
PSİKOLOJİ1-51-10406
ALMANCA 11-61-1230-
FRANSIZCA 11-31-6303
İNGİLİZCE 11-61-12303

1. SINIF OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ 2. DÖNEM sorumluluk ÜNİTELERİ
DERS ADIASDSTUAKTS
BİLGİSAYAR - II1-41-8305
ANNE VE ÇOCUK SAĞLIĞI VE İLK YARDIM1-41-7406
OKUL AİLE VE ÇEVRE İŞ BİRLİĞİ1-51-8406
OKULÖNCESİNDE DEMOKRASİ EĞİTİMİ VE ÇOCUK HAKLARI1-41-8406
EĞİTİM PSİKOLOJİSİ1-61-11304
ALMANCA - II13-1813-2530-
FRANSIZCA - II7-97-12303
İNGİLİZCE - II1-61-12303

Eğitim psikolojisi dersi geçen yıl 2. sınıflarındı fakat bu yıl 1. sınıflara vermişler .2. sınıfların sınav sorularına bakarsan eğitim psikolojisi dersinin sorularını görebilirsin .

Tepki Skoru
0
:))) anladım çok teşekkür ederim,kafam allak bullak olmuştu,öyleyse birinci dönem bana verilen kıtaplardan gırıcem ıkıncı donemde dıger dersler gelicek.güzel olmuş böyle,öyleyse geçen senenin sorularını cozuordum o kıtapcıklarda degısecek yenı sısteme gore bırıncı donemde psıkolojı soruları falanda olucak :)) çok tesekkur ederım notlarımı yuksek tutARSAM YATAY GECIS YAPMAK ISTIORUM BAYA BILGI TOPLADIM ONLAR ILGILI BU KONU HAKKINDA ONERIN VAR MI :)??? VE CALISIRKEN TAVSIYE ETTIGIN YONTEM
AMMA SORU SORDUM :D

Tepki Skoru
1
:))) anladım çok teşekkür ederim,kafam allak bullak olmuştu,öyleyse birinci dönem bana verilen kıtaplardan gırıcem ıkıncı donemde dıger dersler gelicek.güzel olmuş böyle,öyleyse geçen senenin sorularını cozuordum o kıtapcıklarda degısecek yenı sısteme gore bırıncı donemde psıkolojı soruları falanda olucak :)) çok tesekkur ederım notlarımı yuksek tutARSAM YATAY GECIS YAPMAK ISTIORUM BAYA BILGI TOPLADIM ONLAR ILGILI BU KONU HAKKINDA ONERIN VAR MI :)??? VE CALISIRKEN TAVSIYE ETTIGIN YONTEM
AMMA SORU SORDUM :D

Rica ederim :))
Yatay geçiş için 1. sınıfın veya 2. sınıfın sonunda not ortalamanın 80+ olması gerekiyor .. böylece yatay geçiş yapmaya hak kazanıyorsun . bu yıl geçiş yapan arkadaşlar oldu . tam olarak başvuruların hangi tarihte başladığını bilmiyorum ama geçiş yapmak istediğin üniversitenin sitesini takip etmeni öneririm .
Ben 1. sınıfta sadece ders kitaplarından çalışarak sınavlara girdim . çıkmış sınav sorularınıda çözüyordum .
sen yatay geçiş düşünüyorsan egem yayınlarının yardımcı kitapları var bir çok arkadaşımız kullanıyor onlardan da çalışabilirsin .

Başarılı bir yıl diliyorum .

Tepki Skoru
0
egemsiz olmaz mı :)) :p ben aralıktakı sınavdan once bırıncı dönem kıtaplarının tamamını bıtırmeyı br yada ıkı kez tekrar etmeyı dusunuorum bu yetersız gelırmı sorularda cozuorum zaten

Tepki Skoru
0
ha birde eskişehire gidicem dersaneye yazılmyı düşünüyorum araştırıyoruz dersaneleri ?

Tepki Skoru
1
egemsiz olmaz mı :)) :p ben aralıktakı sınavdan once bırıncı dönem kıtaplarının tamamını bıtırmeyı br yada ıkı kez tekrar etmeyı dusunuorum bu yetersız gelırmı sorularda cozuorum zaten
:)
ben sorumlu olduğum konudan daha fazlasını çalışmayı düşünmüyorum aralık sınavı için .

sınav Sorularınıda sınava girmeden 1 , 2 hafta önce çözüyordum ama sen bilirsin.. unuturum diye bu şekilde yapıyorum..
AmA sen unutmam diyorsan o şekilde yapabilirsin karar senin .

ha birde eskişehire gidicem dersaneye yazılmyı düşünüyorum araştırıyoruz dersaneleri ?
Dersaneye giden arkadaşların olduğunu duymuştum ama bilgim yok o konuda maaLESEF ...

Tepki Skoru
0
tamam teşekkür ederim :)) memnun oldum tanıstıgıma

Tepki Skoru
0
2007 ye kadar ki tüm sorualrı cozdum şaka gıbı hep aynı tarzda sorular.acaba yanlısmı bunlar dıye dusunuyorum aynı soru ustuste ıkı sene sorulmus

Tepki Skoru
1
Günümüze yaklaştıkça benzer sorular azalıyor . çok eski sorular onlar.
Son 3 , 4 yılın sorusunu çözmek yeterli bence .Şimdi sistem değişti bakalım belki benzer soru hiç gelmez :(
Ama yinede son 4 yılı bende yazdırıp çalışacağım .

Tepki Skoru
1
ben de yeniyim bu sitede..yeni bu yıl aöf okul önc lisans p.kazandım..sınavlar ne zaman bilmiyorum ..:(

Tepki Skoru
0
ben de yeniyim bu sitede..yeni bu yıl aöf okul önc lisans p.kazandım..sınavlar ne zaman bilmiyorum ..:(
vallaha şaşırdım serdilan.. kayıt yaptrdın,kredili sisteme geçtik,büroya gittin nasıl bilmezsin sınav terihlerini :) ben sana söyleyim: 10-11 aralıkta ilk vizemizi olcaz :)

Tepki Skoru
1
neslihan ben büroya gittim bana ilk sınavlar nisan ayınnda ikincilerde mayıs ayında denildi..kitaplarımı bile daha yeni dün aldım..nasıl olurda sınavlar aralıkta başlar ona şaşırdım ondan sordum..şimdi daha çok kafam karıştı:(

Tepki Skoru
0
neslihan ben büroya gittim bana ilk sınavlar nisan ayınnda ikincilerde mayıs ayında denildi..kitaplarımı bile daha yeni dün aldım..nasıl olurda sınavlar aralıkta başlar ona şaşırdım ondan sordum..şimdi daha çok kafam karıştı:(
hangi şehrdesin serdilan? böyle bir ihmal olabilir mi yav? sen hiç bakmadın mı ama internette kılavuza filan. üniversite kılavuzları yayınladı herşey orda açık açık yazıyordu. sınavımızı aralıkta olcaz maalesef :(

Tepki Skoru
1
ben hakkaride yim açıktan okuyorum okul önc 4 yıllık...peki sen kitaplarını ne zaman aldın??ben 22 kasımda aldım..

Tepki Skoru
1
ama ünv.okul önc okuyorum ..off yaa kafam çokk karıştı:(((

Tepki Skoru
0
ben hakkaride yim açıktan okuyorum okul önc 4 yıllık...peki sen kitaplarını ne zaman aldın??ben 22 kasımda aldım..
ama ünv.okul önc okuyorum ..off yaa kafam çokk karıştı:(((
ben kayır yenilettiğim an aldım ekim ortalarında yani. ben de aöf 4 yıllık okulöncesi öğretmenliği okuyorum zaten aöfde 2 yıllık okulöncesi yok. sınavlar 10-11 aralıkta serdilan sıkı bi çalışmayla yaparsın zaten sorumluluk ünitelerimiz az ve derslere baktığım kadarıyla kolay.

Tepki Skoru
1
peki sen kitapları hangi tarihten bürodan aldın???

Tepki Skoru
1
hıı yani ekimde aldın kitapları..peki bizim kitaplar niye bu kadar geç verildi:(((

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle