Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aöf 4.sınıf okul öncesi öğrencileri pazar günkü sınavlar hatalı!!

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar biz denizlide sınava giren 60 kız olarak çok mağdur kaldık pazar günkü sınavların genelde cevapları iki şık yada çıkmış soruların hiç birinde bu yıl ki sorularla bir alakasını göremedik birlikte birleşelim ve herkes şehrinde ki staja gittiğiniz arkadaşlarınızla birlikte imza toplayıp itiraz edelim yada çan eğrisi yapılsın yoksa ATANAMICAZZZZZ BÜTÜNLEMEYE KALIRSAK

Tepki Skoru
0
Türk eğitim tarihinden girdim bende 1 soruda 2 şık aynıydı. ve katılıyorum soruların geçen senelerle hiiiiiiççççç alakası yoktu. itiraz etme işine gelince bir sonuç alacağımızı sanmam çünkü sağolsun üniversitemiz pek takmıyor böyle yorumları:emot101:

Tepki Skoru
0
Türk eğitim tarihinden girdim bende 1 soruda 2 şık aynıydı. ve katılıyorum soruların geçen senelerle hiiiiiiççççç alakası yoktu. itiraz etme işine gelince bir sonuç alacağımızı sanmam çünkü sağolsun üniversitemiz pek takmıyor böyle yorumları:emot101:
Seçkin arkadaşım 2 şıkkın aynı olduğunu görmedim ama çok tuhaf soruların olduğuna bende şahit oldum...Bize düşen görev nasıl olsa kabul etmiyecekler deyip susmak değil hakkımızı her türlü yoldan aramakıtr bulunduğunuz ildeki bürolardan iletşme geçeblrsınz ben bu şekilde br adım atmayı düşünyrum.Geriye dönüp keşke dememek için hakkmzı aramamz lazım

Tepki Skoru
0
sevgili arkadaşlar sorular gerçekten çok zordu ne geçen senelerle ilgisi vardı kitaptan da en olmayacakları seçmişlerdi.iki şık konusunda sadece türk eğitim sisteminde öğretmen yetiştirmeye başlayan ilk okul hangisi sorusu iki şıklıydı... bu itiraz olayına gelince de geçen yıl bir arkadaşım bir dersten sıfır almıştı bunu becerebilmek çok zor bişey en azından 1 soru tutar ve 3 falan alır neyse bu arkadaşım itiraz etmeye çalıştı her yeri aradı ama itiraz etme gibi bir hakkının olmadığı söylendi ona... çaresiz bütünlemeyi bekledi... ama ki hakkımızı arayalım tabii en azından deneyelim bu da bişeydir... inşallah hepimiz sorunsuz geçeriz kpss yi de kazanıp atanırız innşallaaaahhh.....................

Tepki Skoru
0
Kızlar denizli olarak biz imza toplayıp üniversiteye SINAV SONUÇLARI YA Çan eğrisi olarak hesaplansın yada hatalı sorular iptal edilsin YADA BÜTÜNLEME SINAVI OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİNE ÖZEL OLARAK TEMMUZDA YAPILSIN ona göre adaletli bir puan istiyoruz şeklinde sonuçlar okunmadan dilekçeyi haftaya gönderiyoruz yoksa dikkate alınmayıp dilekçeyi yollamazsak normal hesaplanır ve kalırmışız anadolu üniversitesini arayıp öğrenci işlerindeki kız söyledi haberiniz olsun YOKSA ATANAMICAZZZZZZZ:(:(:(:(

HERKES LÜTFEN BİRBİRİNE İLETSİN GÜÇLERİMİZİ BİRLEŞTİRELİM BİRİLERİ SESİMİZİ DUYSUN ARTIK!!!!!!!!!!!BUNU BİLEREK YAPIYORLAR

Tepki Skoru
0
. kızlar gönderdiğim yeni klasör word belgesini bi okuyun gfarklı bir siteden alıntı buldum bizim sınavı sadece hatalı sorularını falan iptal etsinler yeter yada adaletli bir puan versinler dikkatli okunsun ya artık herkes dilekçeyi yazıp göndersin mail olarak da ptt yolu ilede sesimizi duyuralımmmmm

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben tek ders yüzünden bu seneyi tekrar ediyorum. bütün diğer üni.ler öğrencilerine tek ders sınavı açarken bizim okulun hiç umrunda değil. ben geçen sene epey araştırdım tek ders sınav hakkını ama bi sonuç alamadım. sadece bir kere böyle bi sınav yapılmış o da biri dava açmış ve kazanmış.

stajda neler oldu mesela okulu arayıp şikayet ettik arkadaşlarla hiçbir sonuç yok.açıköğretim diyemi bilmiyorum ama hiç öğrencisini korumuyor üni.miz.

özetle hakkımızı dava açarak aramazsak hiç bi sonuç alamayız demek istiyorum. bu da çook uzun ve zahmetli bi süreç :ggggdw:

Tepki Skoru
0
çok zordu.ve sorular hatalıydı.bende büte kalırım.kimi kime şikayet edeceğizki arkadaşlar.şimdiye kadar neyi şikayet ettikte üni kaale aldı.

Tepki Skoru
0
Yani atanamayalım geçemeyelim diye özellikle yapılmış bişey mezun biriksin iyice öylece sonra atarız nasıl olsa der gibi sormuşlar soruları resmen 4 yılıma kadar hep dereceyle geçen ben şu pazar günkü sınavım berbattı yani anlayın artık ben sınav iptal edilsin demiyorum artık bari dilekçe yollayalım mail yoluyla bile olsa hatalı sorular iptal edilsin bari eksik puan almayalım dikkatlice hazırlanmayan sorular çokkkk içinde ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN VALLA BUNLARI diyecek bişey kalmadı artık

Tepki Skoru
0
arkadaşlar soru kitapçığı açıklanmış kontrol edin inş geçmişsinizdir.

ben mezun oldum :474cu: türk eğitim tarihi 1 seneme mal oldu ama şükürler olsun bitti.
DARISI BAŞINIZA...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.