Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

AÖF 2.sınıf öğrencilerinin paylaşım başlığı (2011-2012)

Tepki Skoru
1
Tepki Skoru
0
teşekkürler zeynep hocam peki ilahiyatın haziran sınavı olmadımı geçen yıl birde başka hangi derslerin çıkmış sorularına baktınız

Tepki Skoru
1
teşekkürler zeynep hocam peki ilahiyatın haziran sınavı olmadımı geçen yıl birde başka hangi derslerin çıkmış sorularına baktınız
size söylediğim dönem sonu sınavıymış . arasınavını bulamadım :( aslında biz finallere baksak yeterli geçer bir puan alırız sanıyorum .
bu dönem aldıgım tüm derslerinde son 3 yılın sorularına bakmayı düşünüyorum .

Tepki Skoru
0
inşallah aynı sorular çıkar ya hiç çalışmadım sadece soruları çözcem türk vergi sistemi nede hiç bakmadım sadece sorularını çözdüm

Tepki Skoru
0
%100 aynı sorular cıkmıştı geçen finallerde.96 almıştım.yine aynı sorular cıkar en azından geçebileceğimiz bi puan alırız.sonuçta tarih bu değişen bi konu yok.yıllardır aynı :) bu kez de hic kitap açmadım.cıkmıs soruları cozuyorum inş geçeriz

Tepki Skoru
0
ben daha önce maliye okumuştum ordan karıştırdım türk eğitim tarihi demek istetim

Tepki Skoru
0
türkeğitim tarihi için sınıföğretmenliğinin arasınvına bakttınız demi ink 2. dünya savaşı diye başlıyordemi

Tepki Skoru
0
erken çocukluk eğitim felsefesi çok zorladı beni sorularıda yok üniteler deyişince

Tepki Skoru
1
türkeğitim tarihi için sınıföğretmenliğinin arasınvına bakttınız demi ink 2. dünya savaşı diye başlıyordemi
evet hocam sınıf öğretmenliği bölümündeymiş sorular .
inkılaptan konu çalışmadım sadece sınavdan önce sorulara bakıcam hocam

erken çocukluk eğitim felsefesi çok zorladı beni sorularıda yok üniteler deyişince
ben dün sorulara tek tek baktım gelişim için vizede de sorular var (gecen dönem çalıştıgımız soruların içerisinde) final sorularınada bakın tabi .
felsefe içinde sadece final soruları var . ( soruları ayıklamak cok zor :(

zeynep hocam özelöğretim yöntemlerinden ne yaptınız çıkmış sou yok demi
vizelere baktım bizim konularımızdan sorular var sınav öncesi kesinlikle bakın bence

Tepki Skoru
0
çooooooook sağolasın zeynep hocam yine sayende ink yaptım felsefem çok kötü geçti ya.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle