zeynep hanım inkılap için hangi bölümün çıkmış sorularını çözüyorduk
size söylediğim dönem sonu sınavıymış . arasınavını bulamadımteşekkürler zeynep hocam peki ilahiyatın haziran sınavı olmadımı geçen yıl birde başka hangi derslerin çıkmış sorularına baktınız
hocam kitapçık kodları yazıyor üstte . orada inkılap dersinin kodu tar202u yazıyor :Szeynep hocam 4451 girdim ama ders kodunu bulamıyorum tar 202 diyil.
hocam 2010 2011 ara sınavı sorularıymış buldum ben .4451 kitapçık koduteşekkürler zeynep hocam peki ilahiyatın haziran sınavı olmadımı geçen yıl birde başka hangi derslerin çıkmış sorularına baktınız
bende sadece sorulara bakacagım .inşallah aynı sorular çıkar ya hiç çalışmadım sadece soruları çözcem türk vergi sistemi nede hiç bakmadım sadece sorularını çözdüm
ben daha önce maliye okumuştum ordan karıştırdım türk eğitim tarihi demek istetim
evet hocam sınıf öğretmenliği bölümündeymiş sorular .türkeğitim tarihi için sınıföğretmenliğinin arasınvına bakttınız demi ink 2. dünya savaşı diye başlıyordemi
ben dün sorulara tek tek baktım gelişim için vizede de sorular var (gecen dönem çalıştıgımız soruların içerisinde) final sorularınada bakın tabi .erken çocukluk eğitim felsefesi çok zorladı beni sorularıda yok üniteler deyişince
vizelere baktım bizim konularımızdan sorular var sınav öncesi kesinlikle bakın bencezeynep hocam özelöğretim yöntemlerinden ne yaptınız çıkmış sou yok demi
hıı hocam siz onu mu sormustunuz . evet baktım şimdi doğru sizde bulmussunuz soruları .zeynep hocam ink sorunun ilki ilahiyatın 2 . dünya savaşı diye başlıyor demi
çooooooook sağolasın zeynep hocam yine sayende ink yaptım felsefem çok kötü geçti ya.