Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Antepte herhangi bir okulu uğraşıpta bulabilen var mı??????????ilginç....

Tepki Skoru
0
Okulların ismi bile ilçe memlerde yok....

Tepki Skoru
0
ben bir antepli olarak kesinlikle tavsiye ediyorum en azından diğer doğu illerıne göre çok daha iyidir yada 26 dan biyer gelmesinden iyidir

Tepki Skoru
0
bende antepliyim ama yazdıklarını okudum bi acayip oldum antepli arkadaşa sesleniyorum kuşu altın kafese koymuşlar gene memleketim demiş.yani uzun lafın kısası her insanın memeleketi kendisine güzel gelir .bide yabancı birinin gözüyle bakmaklazım:antebe diğer doğu illerinde okadar çok insan göç ettiki şuan diğer doğu illerinde pek farkı kalmadı bunun nedeni sanayinin gelişmiş olması yani istanbulda istanbullardan başka her ilden insan olduğu gibi antep işaretleyecek olan arkadaaşlar yazdıklarımı okuda ona göre karar verirseniz sevinirim:ben kayseride oturuyorum eşimin görev yeri bura ve kayseride alım yok ona rağmen ben tercih etmiyorum kendi memleketimi unutmayın ELKAYDE ÜYELERİ YANİ ŞUBESİ türkiyede sadece antepte VARDI HABERLERDEDE ÇIKMIŞTI.HERKESE SELAM

Tepki Skoru
0
antep tayin olunabilecek doğu illeri arasında çok iyi bi yer okullarnı bilmem ama tayin için hakkında gzel konuşulan nadir illerden üstelik bence doğu bile sayılmaz he çok uç okullar açılmıştır durumu kötü yolu sapa vs okullardır bilemem iyice araştırmak llazım

Tepki Skoru
0
yollar bile yok ben biliyorum antepliyim bunlar ilçelerin köyleri cok cok kötü yerler nerdeyse baska bi şehre yakın anteple hiç bir alakası yok

Tepki Skoru
0
arkadaşlar antepte yavuzelinin hacımallı köyünde görev yapıyorum . Oraya gideceğimi duyan herkes çok kötü dedi ama ben köyümü çok seviyorum eğer açık olsaydı kesinlikle yine orayı yazardım.İnsanları çok iyi.şimdi tayinimin çıkacağını düşünüyorum çünkü puanım 71 26.işaretledim ve içim çok buruk .kesinlikle antepi tavsiye ederim ama üzülerek söylemeliyim ki köylerde ulaşım problemi var.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle