Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Annem SüsLenemedi

Tepki Skoru
0
Bir gün Mustafa adlı bir öğrencim sınıfa geç kalmıştı.Sınıfa girmeden önce ayakkabılarını değiştiriyordu.ben de onları kapıda karşılamıştım.'Mustafa geç kaldın bugün :) ' dedim.O da annem süslenemedi on saat demez mi :D

Tepki Skoru
0
annesi kim bilir ne kadar kotu olmuştur.:D çocukklardan korkulur valla:D:D:D

Tepki Skoru
0
Çok tatlı yaa Aferim çocuğa Bizlerde çocuklar kadar açıksözlü olabilsek

Tepki Skoru
0
boşuna çocuktan al haberi demiyorlar:)çok tatlı

Tepki Skoru
0
heheheh çok komik o anda annesinin yüzünü düşünemiyorum.nekadar kötü olmuştur...

Tepki Skoru
0
benimde önceki okulumda alperen isminde bir oğlum vardı.çocuk çok zekiydi. bir gün serbest resim etkinliği için kağıtları ve boyaları dağıttım.bir süre sonra alperenin resim yapmadığını farkettim kağıdına baktım sadece kağıdın alt bölümünü yeşil ile boyamış.devam et oğlum dedim ben resmimi bitirdim dedi ehani birşey göremiyorum dedim.az önce koyun vardı karnını doyurdu gitti dedi.yine aynı öğrencim fanatik galatasaraylıydı,karne günüydü espiri olsun diye fenerli olmazsan karneni vermiycem dedim.bana karne lazım değil zaten deyip almadan gitmişti.evine götürmek zorunda kalmıştım onu özlüyorum beni çok güldürmüştü.

Tepki Skoru
0
merhaba çok süper bir cevap bunu söylerken annesi de yanındaydı sanıyorum ben annenin tepkisini de merak ettim çocuğundan böyle bir iltifat yada o an ne olarak algılamışsa duyduğunda ne düşündü acaba. çocukların her dediğine gülüp geçiyoruz ama arada o çocuk saflığıyla doğru söylediklerini de unutmayalım..

Tepki Skoru
0
:):):)
valla çocukların anlamadığı şey yok. yanlarında çok dikkatli olmak lazım.

Tepki Skoru
0
çok komik ya gerçekten çocukların yanında dikkatli olmalıyız kulakları hep bizde...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle