Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Anneler Günü İle İlgili Aile Katılımı Nasıl Olabilir?

Tepki Skoru
0
[size=medium]sevgili arkadaşlarım anneler günü için aile katılımını nasıl sağlayabilirim?

aklınıza gelen ilginç düşünceleri benle paylaşır mısınız?
[/size]

Tepki Skoru
0
elimde anneler günü için hazırlanmış ne bir kitap ne de başka bir kaynak var

ben 3.sınıftayım anne baba eğitimi ödevim için böyle bir çalışma yapmama gerekiyor.

önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkür ediyorum

Tepki Skoru
0
Canım ben geçen yıl anneler gününde okulun spor salonunda anneler arası yarışmalar düzenlemiştim.Sandalye kapma halat çekme yoğurt yeme yumurta taşıma gibi...Çocukların hoş hoşlarına gitmişti annelerini bu etkinlikler içinde görmek..Annelerde önce hayır yapamayız demişti ama beni çok sevdikleri için kırmayıp yapmışlardı ve onlarda çok keyif almışlardı.yarışmalarda birinci gelenlere okul aidatlarından ayırdığımız parayla ufak hediyeler almıştım.bide çocuklara anneler günü ile ilgili şarkı öğretip koro hazırlamıştım ve eşli dans gösterisi yaptırmıştım ardındanda her çocuğa annesine vermek üzere karanfil almıştım..YArışma pastalı börekli eğlenceli bir şekilde sonlanmıştı.Ödevine nası yardımı olur bilemem ama anneler gününe aileyi katmak için uyar bence:)Tam gün anne çocuk öğretmen biraradaydık çünkü

Tepki Skoru
0
çok güzel bir düşünce daha çok teşekkür ediyorum paylaştığınız için

bu paylaşımlarla ödevim daha zengin hale gelecek sanırım çok sağolun tekrar teşekkür ediyorum

Tepki Skoru
0
Bişi diil canım ya ne önemi var umarım işine yarar

Tepki Skoru
0
ben annelerden çocukları dünyaya geldiği zaman neler hissettiklerini anlatan bir mektup yazmalarını ve bunu postaneden çocukların adına göndermelerini istedim,postacıdan mektupları çocuklara bizzat kendisininvermesini rica ettim,gelen mektupları annelere anneler gününde çocuklara okuttum o zamana kadar çocuklardan mektuplarını dolapta muhafaza etmelerini söyledim,inanın o gün mektuplar okunurken hem anneler hem de çocuklar birlikte ağladı umarım işine yarar.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle