Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Anneler günü için kart

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ilk defa gönderiyorum umarım beğenirsiniz

arkadaşlar dediğim gibi ilkkez gönderiyorum. önce siyah elişi kağıdın yarısıa kelebebeği yapıştırdım. ellişi a4 kağıttan büyük olduğu için kenerlarından küçülltüm. a4 kağıdını da ikiye katladım üst kısmına kelebepi yapıştırdım. iç kısmına da öpücük veren kalbi yapıştırdım. iç kısmın üst tarafı boş olduğu için oraya istediğiz herşyi yazabilirsiniz

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

arkadaşlar onların hepsi farklıydı. dış kısmına yapıştırdığım kelebekten bir kaç çeşit koydum ki fakrlı renklerin ve şekillerin çıktığını göstermek için. ayrıca kartın iç kısmında olan öpücük veren kalbin elleri kapılı iken ve açıkken olan resimlerini de ayrı olarak yülkemiştim daha iyi anlaşılabilmesi için ama şu anda sadece elleri açıkken olan resmi kalmış ne yazıkki. keşke resimleri arkakaya aralıksız nasıl göndereceğimi bilseydim de orjinal haliyle kalsaydı. bu gün kartları sınıfımızda da yaptık çok güzel oldu.

arkadaşlar kelebekleri küçülen pastel boyaları rendeleyerek ve daha sonra ikiye katlanmış kağıdın arasında ütüyle eriterek yaptım. daha sorada kelebek şeklinde kestim bunu belirmyi unutmuşum. ben daha önce çiçekte yapmıştım çok güzel oluyor tavsiye ederim . tabi siz daha değişik şekilerdede kullaabilirsiniz

Tepki Skoru
0
teşekkürler ama keşke 1 kez ekleseymişsiniz. forumdaki adminler kızacak.silecek konuyu.

Tepki Skoru
0
rica ederim bu kartı yıl sonunda da kullanabilirsiniz arkadaşlar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar daha önce çiçek te yapmıştım demiştim hani o resmi gönderiyorum. dilerseniz a4 kağıdını ikiye katlayın üste kalan tarafa bu resmi yapıştırın iç tarafada yıl sonu yada sergi için davet yazıları yazabilirsiniz. güzel bir davetiye olur bence.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.